Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 вересня 2019, 15:20
11131
8

ЦИГАНИК: «Крім Ярославського, футбол в Харкові нікому не потрібен»

На думку журналіста, рівень «Металіст 1925» не відповідає амбіціям міста

| Оновлено 25 вересня 2019, 15:20
11131
8
ЦИГАНИК: «Крім Ярославського, футбол в Харкові нікому не потрібен»
Facebook. Олександр Ярославський
Український спортивний журналіст Ігор Циганик в авторській передачі «Циганик Live» розповів про ситуацію в харківському футболі:
 
«Чому Ярославський не фінансує зараз футбол? Напевно, це питання варто поставити йому. Я просто знаю, що його любов – це «Металіст». Він багато вклав в цю команду. «Металіст 1925» його абсолютно не цікавить, тому що це не його історія. Його історія – це якраз «Металіст».
 
Я б дуже хотів, щоб Ярославський знову зацікавився футболом, знову зацікавився Харковом. Для Харкова великий футбол необхідний, і той рівень, який демонструє «Металіст 1925» не відповідає тому статусу і тим амбіціям, які є у Харкова.
 
Як показала практика і історія, крім нього нікому той футбол в Харкові не потрібен. Ми це розуміємо, тому що пройшло багато часу. У 2014 році він відійшов від футболу, і з тих пір жоден бізнесмен, жодна людина або організація не зацікавилися харківським футболом настільки, наскільки їм цікавився колишній президент.
 
Я б дуже хотів, щоб він придумав якусь історію в Харкові, тому що у нього є дуже великі амбіції. Минуло вже шість років, а ми все ніяк не можемо забути його перемоги і успіхи в харківському футболі. Я хотів би, щоб він повернувся у футбол. Виявляється, крім Ярославського фінансування великого харківського футболу нікому в Харкові не потрібно».
 

Джерело Циганик LIVE
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Максим Максимов
Пока у руля Харькова будет Гепард Геннадий Адольфович, то Ярославский туда не ногой, он этого "множителя" на дух не переваривает. А тут прийдется с ним еще и дела иметь....хватит....раз уже имели...
slo_nik2008
Игорёк ты ещё у Суркиса поинтересуйся, почему Ярославский не хочет вновь вкладывать деньги в металлист (Суркис тебе ответит точно)
Comrade Me
>В 2014 году он отошел от футбола
В 2012 у него отжали клуб.
А в 2014 курочкин сбежал в москву.
Kivals_grozny
ну, я думаю у Фельдмана - денег не больше, чем у Ярославского, а вот любви и такого отношения к команде, которое было у АВЯ - у Фельдмана не было и нет, и это он доказал на практике, когда был владельцем Металлиста (до Ярославского)
Так что дело - не только в деньгах, к сожалению
Имхо
MaxUa
Нужно формулировать правильно. Кроме Ярославского больше ни у кого нет требуемого количества денег и желания финансировать команду уровня высшей лиги.
qax75
https://youtu.be/D2ZcNhz9J8w - Ибрагимович супер удар
Oles Khorungiy
Ну кто против Рината пойдет ема-е? Даже у Ярославского отжали клуб регионалы в свое время. Любого другого Ринат просто проглотит. Металл в вышке не нужен.