Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 вересня 2019, 20:55
13712
7

Юрій ВЕРНИДУБ: «Маю пропозицію, взимку почну працювати»

Український наставник розглядає можливість відновити тренерську роботу

| Оновлено 24 вересня 2019, 20:55
13712
7
Юрій ВЕРНИДУБ: «Маю пропозицію, взимку почну працювати»
ФК Зоря Луганськ. Юрій Вернидуб
Український фахівець Юрій Вернидуб, екс-наставник луганський «Зорі» розповів, що вже має пропозицію очолити клуб і може з зими почати працювати:
 
«Я зараз на місці багато не сиджу. Червень і, може, трохи липня присвятив відпочинку, потім вже почали надходити дзвінки, запрошення. Їжджу, спілкуюся, дивлюся. Я не поспішаю, принаймні. Якщо я не прийняв запрошення в період літньої підготовки, то зараз я не бачу сенсу і доцільності. У мене є пропозиція, над якою я думаю. Не зараз, а ближче до зими підпишу. Поки знайомлюся.
 
«Карпати» і «Динамо» першими тренерів поміняли. Свого часу у мене було дві пропозиції від Петра Петровича Димінського. Я тоді був пов'язаний з «Зорею», тому не захотів. Ну, а про «Динамо» тільки писали: ніяких особливих розмов або запрошень з боку киян не було.
 
Гідна пропозиція ні в якій мірі не стосується фінансової частини. Повірте, фінанси прийдуть, це не найважливіше. І незалежно, яка країна. Чи то це Казахстан, то це Азербайджан, багато таких країн не найрозвиненіших у футбольному плані, але у клубу хороші амбіції. Якщо він хоче виконати завдання в плані чемпіонства, попадання в єврокубки, то чому ні?
 
Розумію, що мене не будуть запрошувати суперклуби. Хто такий Вернидуб на даний момент? Для України, тим більше, проблема номер один на сьогодні – це мова. Я її вчу півтора місяці, успіхи є і сподіваюся, що до кінця цього року зможу нормально спілкуватися англійською в плані розуміння і пояснення того, що хочу я. Важко, але я займаюся. Є вчитель, з яким я займаюся три-чотири рази на тиждень по півтори години. Плюс, коли робити нічого, повторюєш, заучуєш слова. Все нормально в цьому плані. Тому я розумію, що зараз ахових пропозицій чекати не варто. По крайней мере, таких ще не було. Інакше, зрозуміло, я б на них погодився.
 
Хочеться, щоб це був проект: не підписатися на шість місяців, рік, або два. А в команду, яка хоче досягти висот. Як мінімум на років три. Щоб я прийшов і створив, як це було в «Зорі». Мені дуже сподобалося, що ці дев'ять з половиною років мені ніхто не заважав працювати. Цю команду ми створили спільно, і вийшов непоганий проект. Якщо «Зорю» раніше ніхто не знав, то зараз про неї чули не тільки в колишньому СНД, але і в західній Європі. Це дорогого коштує. Це і є клуб-проект, від якого не можна відмовитися. Тому одну з таких пропозицій я розглядаю, сподіваюся, все вийде і з зими почну роботу».
 
Оцініть матеріал
(61)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ніякої Баварії. Нагельсманн продовжить контракт зі збірною Німеччини
Футбол | 19 квітня 2024, 12:07 3
Ніякої Баварії. Нагельсманн продовжить контракт зі збірною Німеччини

Тренер визначився зі своїм майбутнім

10 найвідоміших футболістів, яких Даріо Друді привіз в Україну
Футбол | 18 квітня 2024, 13:38 8
10 найвідоміших футболістів, яких Даріо Друді привіз в Україну

Новий спортдир «Полісся» раніше допоміг пристойно «затаритися» легіонерами «Зірці» та «Карпатам»

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
polesse2000
«УАФ– М а ф і я!» , 24.09.2019 20:35
Жаль, если его новое место работы будет не в Киевском Динамо...---------------------------

Та запей холодной водой. Кина тут не будет. Ему не нужен тренер он постоянно приглашает или сердца или физруков.
«УАФ– М а ф і я!»
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Geniyfootball1985
Габала 100 %
kerch30
ФК Львів - проект
Олександр Фурманов
Очевидно Вернидуб ждёт полного провала Михайличенко/Евтушенко,который обязательно настанет,так как ничего и никого нового в "Динамо" не появилось и не появится.Другое дело даст ли этот провал шансы Вернидубу получить пост главного тренера Динамо". Суркисы,разумеется,идиоты,но не до такой степени,чтобы звать Вернидуба. Хотя... и не таких приглашали. Лучше и дешевле позвать Алиева и Милевского. За 10 ящиков палёнки в месяц на двоих будут тренировать и хуже не будет.