Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 24 вересня 2019, 19:32
10626
8

ЦИГАНИК: «Деякі фани можуть не потрапити на матч Україна - Португалія»

Не купуйте квитки у перекупників

| Оновлено 24 вересня 2019, 19:32
10626
8
ЦИГАНИК: «Деякі фани можуть не потрапити на матч Україна - Португалія»
ffu.ua

14-го жовтня відбудеться матч відбору Євро-2020 Україна - Португалія. Журналіст Ігор Циганик попереджає, що можуть виникнути проблеми у тих, хто придбає квиток через перекупників.

«На матч Україна - Сербія продавали іменні квитки, і ти повинен підтвердити на вході свої дані за допомогою особистого документа. І ті нечисті на руку люди, які купували під «лівими» прізвищами і потім перепродавали, вони не змогли потрапити на матч. Майже 1,5 тисячі квитків були анульовані. Тобто, хто купив з рук і заплатив в три рази дорожче, вони не потрапили на матч. І зараз перед матчем Україна - Португалія йде атака перекупників на офіційний сайт, де можна купити квиток. Великий ажіотаж».

«На багатьох інших ресурсах вже продаються квитки в три рази дорожче, але ви ризикуєте не потрапити з ними на гру. Кажуть, що не зможуть перевірити у всіх документи перед входом, що 70 тисяч людей - так, може бути. Але, швидше за все, будуть перевіряти документи. І потрібно буде мати хоча б паспортні дані. І якщо ви купите квиток у перекупника, можете не потрапити на матч».

«Купуйте офіційно квитки. Перекупники зараз хочуть «покласти» сайт, де офіційно продаються квитки. Особисто я на власні очі бачив, як на матчі Україна - Сербія перевіряли квитки і збіг з документами. І якщо будуть «ліві» прізвища, ви ризикуєте не потрапити на матч», - сказав Циганик.

Відзначимо, що Україна 11-го жовтня зіграє з Литвою і вже за підсумками цього матчу може забезпечити собі вихід на Євро-2020.

Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
«УАФ– М а ф і я!»
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Vit18
Шановні вболівальники! Ви можете без проблем потрапити на стадіон в Харкові купивши квиток на матч Металіста. Кольори ті самі.
z.valenok01
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
common_sense
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
artuhvladimir
Все бы хорошо, но..... Билеты на матч Украина-Португалия доступны лишь тем, кто купил билет Украина-Литва http://prntscr.com/panjwb. Хотя изначально говорили, что те кто купил билеты Украина-Литва имеют право покупать билеты в период с 17-20 сентября, а с 20 сентября - все желающие.
Пытаюсь купить билеты с 20 числа
Это равносильно, если бы вы захотели купить хлеба в магазине, а вам сказали: "Не продадим пока не купите вон ту колбасу" даже если вы не едите колбасу.
UKRAINE FAN
Как говорится без лоха и жизнь плоха.