Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 вересня 2019, 15:55
1251
0

Юхим КОНОПЛЯ: «Добре, коли є конкуренція»

Український захисник задоволений виступами за чернігівську «Десну»

| Оновлено 24 вересня 2019, 15:55
1251
0
Юхим КОНОПЛЯ: «Добре, коли є конкуренція»
ФК Десна. Юхим Конопля
20-річний український захисник «Десни» Юхим Конопля, чий контракт належить донецькому «Шахтарю», розповів про свої виступи за чернігівський клуб.
 
- Не шкодуєш, що перейшов до «Десни»?
- Поки сенсу шкодувати немає - тільки початок чемпіонату, і, думаю, я ще отримаю свій шанс. Так як на моїй позиції в «Десні» грає дуже сильний гравець - наш капітан Денис Фаворов. Але коли є конкуренція, це добре. Я в кожній грі потрапляю в заявку, виходжу, правда, поки тільки на заміну. Але наш тренер (Олександр Рябоконь - прим. ред.) мені каже: «Потихеньку, не так швидко. Не квап події. Всьому свій час».
 
- Видно, що зараз в «Десні» дуже хороша атмосфера - всі хлопці грають з великим бажанням і просто отримують задоволення від того, що роблять...
- Так і є. Це ж я прийшов і все налагодив (сміється). А якщо серйозно, атмосфера всередині колективу дійсно чудова. Всі хлопці прості, відкриті. Ми - як одна сім'я: ніякої «піханіни», ніякої дідівщини, всі один за одного, незважаючи на те, старше ти або молодше, довго в команді чи не дуже - без різниці. А ще у нас дуже хороший тренер. Олександр Дмитрович повністю довіряє футболістам, і ми намагаємося відповідати йому тим же - ніхто не дозволяє собі нічого зайвого, намагаємося у всьому бути професіоналами.
 
У поточному сезоні Конопля зіграв за «Десну» 5 матчів в УПЛ, де відзначився однією результативною передачею.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.