Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 09 грудня 2019, 15:54
3272
7

WADA дала Росії три тижні на пояснення з приводу допінгу

Росії загрожує відсторонення від Олімпіади-2020 в Токіо

| Оновлено 09 грудня 2019, 15:54
3272
7
WADA дала Росії три тижні на пояснення з приводу допінгу
WADA
Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA) дало Росії термін в три тижні, щоб пояснити ситуацію зі спотворенням результатів допінг-проб Московської антидопінгової лабораторії. WADA має намір до кінця року розслідувати всі пріоритетні справи російських спортсменів, яких підозрюють в порушенні антидопінгових правил.
 
Російським спортсменам може загрожувати відсторонення від Олімпіади-2020 в Токіо. Причинами можуть стати підозри в тому, що Московська антидопінгова лабораторія підробила дані, перш ніж відправити їх до ВАДА (WADA).
 
Глава комітету Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA) з відповідності Джонатан Тейлор пояснив, за що збірна Росії може бути відсторонена від літньої Олімпіади-2020 в Токіо: «Там були позитивні допінг-проби, які видалені. Питання – чому».
 
У російської сторони буде три тижні часу, щоб пояснити ситуацію. Комітет Тейлора наступного разу збереться 23 жовтня і буде вирішувати, чи рекомендувати виконкому WADA оголосити про невідповідність Російського антидопінгового агентства (РУСАДА). Якщо таке рішення буде прийнято, то справа відправиться до Спортивного арбітражного суду (CAS) для винесення остаточного вердикту.
 
Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
«УАФ– М а ф і я!»
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
turist86
Збірна Росії з футболу може бути відсторонена від Чемпіонату світу-2022, який відбудеться в Катарі.
За інформацією BBC, російська команда може пропустити світову першість через нещодавні видалені позитивні результати допінг-тестів від Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA).
pahentrahen
А ЧЕ 2020 по футболу это каснётся интересно? Вот я буду ржать как их команда в ленинберге будет под белым флагом выступать) здаёмсу))
turist86
IAAF не допустила команду Росії до участі в чемпіонаті світу з легкої атлетики
Таким чином, на чемпіонаті світу з легкої атлетики, який стартує в столиці Катару 27 жовтня, російські спортсмени знову не зможуть виступити єдиною командою під національним прапором своєї країни. 30 росіян зможуть взяти участь у турнірі як нейтральні атлети.
Глава робочої групи з поновлення статусу ВФЛА Руне Андерсен, слова якого наводить пресслужба IAAF, назвав низку позицій, які зробили неможливим відновлення статусу російської легкоатлетичної федерації. Зокрема, зазначив він, знайшла підтвердження інформація про те, що деякі тренери, відсторонені від роботи рішенням Спортивного арбітражного суду (CAS), продовжують тренувати спортсменів.
common_sense
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил