Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Снукер
| Оновлено 23 вересня 2019, 22:29
2490
2

China Championship почався без несподіванок

У Гуанчжоу стартував рейтинговий турнір

| Оновлено 23 вересня 2019, 22:29
2490
2
China Championship почався без несподіванок
Снукерний сезон набирає обертів. У Гуанчжоу почався третій в нинішньому сезоні рейтинговий турнір. Нагадаємо, перший, Riga Masters, виграв 19-річний Янь Бінтао. Для китайця титул став першим у професійній кар'єрі. International Championship був більш представницьким, і перемогу в ньому святкував чинний чемпіон світу, а також №1 світового рейтингу Джадд Трамп.
 
Тепер - чергові змагання в Китаї, China Championship. Турнір досить молодий - вперше був проведений 2016-го, при цьому не був рейтинговим. Перемогу тоді святкував Джон Хіггінс. У 2017-му виграв Люка Бресель, а минулого року тріумфатором став Марк Селбі. У впертій боротьбі він здолав все того ж Хіггінса (10:9).
 
У цьому сезоні призовий фонд China Championship склав більше 750 тис. фунтів. 150 тис. отримає переможець, 75 - фіналіст. Передбачено і спеціальний приз за найбільшу серію - 6 тис. фунтів. Попередній раунд, а також стадії з 1/32 по 1/4 фіналу граються до 5-ти перемог, півфінали - до 6-ти, фінал відбудеться 29 вересня і триватиме до 10-ти виграних партій.
 
У перший день обійшлося без серйозних несподіванок. Так, Трамп впевнено розібрався з Джеймсом Уоттаною - 5:1.
 
 
З таким же рахунком найтитулованіший гравець нинішнього турніру, чотириразовий чемпіон світу Хіггінс обіграв свого «майже однофамільця» Ендрю Хіггінсона, а Марк Вільямс переміг Кішана Хірані.
 
 
Баррі Хокінс виграв у Лайама Хайфілда (5:2). Селбі здолав Ченя Фейлуна (5:3). Дін Цзюньхуей не залишив шансів Брендону Сарджанту (5:0), а Яню Бінтао довелося помучитися з Семом Бердом (5:4).
 
З інших результатів виділимо поразку Грема Дотта (№21 світового рейтингу) Курту Мафліну (№44). Ноппон Саенгхам (№39) обіграв Марка Кінга (№28).

 

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Степан Петренко
Еще был Пол Хантер классик, а последний Шанхай Мастерс, исправьте!