Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 вересня 2019, 00:01
2949
2

Віталій КОСОВСЬКИЙ: «Програли Динамо за всіма статтями»

Наставник «Ворскли» прокоментував поразку від київського клубу (0:5)

| Оновлено 23 вересня 2019, 00:01
2949
2
Віталій КОСОВСЬКИЙ: «Програли Динамо за всіма статтями»
ФК Ворскла. Віталій Косовський
Головний тренер «Ворскли» Віталій Косовський прокоментував поразку від київського «Динамо» (0:5) в рамках 5-го туру УПЛ.
 
«Ви самі все бачили. Ми програли за всіма статтями. Звичайно, неприємно пропускати стільки голів. Важко зараз щось говорити. Потрібно збиратися і спілкуватися. Не скажу, що ми грали у відкритий футбол, просто не намагалися закриватися. Ми будемо пробувати контролювати м'яч і не хочемо нічого міняти.
 
Відсутність майстерності можна пробачити, але відсутність волі — ні. Потрібно включати характер і грати через не можу. По-іншому проти такого суперника ніяк. Сьогодні ж була гра абсолютно на різних швидкостях. Але ми не будемо відходити від своїх принципів. Як було грати проти «Динамо» в якості тренера? Особливих ​​переживань не було. Це одна з ігор чемпіонату. Перевірили свої сили на тлі такого грізного суперника. Виявилися не готовими. Є нерозуміння. Будемо виправляти це в найближчих матчах», — сказав Косовський в ефірі телеканалу «Футбол 1».
Джерело Динамоманія
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zhyr
Те, як грала Ворскла, то пі-ц. Ні прийняти нормально, ні пас віддати не можуть. Навіщо такі легіонери потрібні? Може вже дійсно краще набрали б в Шахтаря і Динамо молоді, було б більше толку. Я правда не слідкую за Ворсклою, можливо просто в них матч невдалий вийшов.
ffff
Или тренер у Ворсклы с динамовским сердцем?