Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 22 вересня 2019, 11:02
3844
1

Інтер без особливих проблем розібрався з Міланом

Команда Конте здобула четверту перемогу в Серії А після чотирьох проведених зустрічей

| Оновлено 22 вересня 2019, 11:02
3844
1
Інтер без особливих проблем розібрався з Міланом
twitter.com/acmilan
«Інтер» хвацько стартував у чемпіонаті, здобувши в стартових турах три перемоги. Однак, в суперниках у команди Конте не було грандів, а нічия зі «Славією» в Лізі чемпіонів викликала питання про готовність команди нав'язати конкуренцію «Ювентусу» і «Наполі» в боротьбі за Скудетто. У свою чергу, «Мілан» під керівництвом Джампаоло насилу отримав дві перемоги, які йому забезпечили всього два забитих гола. Зустріч показала, що проблеми «Мілана» навряд чи дозволять йому боротися навіть за потрапляння в Лігу чемпіонів, «Інтер» впевнено виграв дербі , причому міг забити набагато більше двох м'ячів у ворота Доннарумми, який сьогодні був найкращим у складі господарів.
 
«Інтер» жваво почав зустріч, досить швидко позначивши свою територіальну перевагу. Гості швидко почали створювати моменти біля воріт Доннарумми, завдяки якому рахунок до перерви так і не було відкрито. На 17-й хвилині майстерність голкіпера врятувало «Мілан» від пропущеного гола, коли в дальній кут з меж штрафного пробивав Лукаку. А через пару хвилин господарям знадобилося ще й везіння, коли той же Доннарумма врятував їх після удару в упор Мартінеса, але першим на добиванні був ДАмброзіо, який примудрився з п'яти метрів влучити в штангу вже порожніх воріт.
 
ДАмброзіо міг ще один раз засмутити «Мілан», пробивши головою під поперечину після подачі кутового, але знову на висоті виявився Доннарумма, а Мартінес добив м'яч у сітку вже з офсайду, що і підтвердив VAR. У «Мілана» ж м'яч практично не тримався, абсолютно загубився на полі бразилець Леао, а активність Сусо не знаходила підтримки у партнерів.
 
По такій грі «Інтер» рано чи пізно, але повинен був забити. Вже на початку другого тайму гості після порушення з боку Конті заробили право на штрафний на фланзі, після розіграшу якого Брозовіч пробив по воротах, а м'яч рикошетом від ноги Леау влетів в сітку. Рефері знову відмінив взяття воріт, але на цей раз VAR допоміг «Інтеру» і гості вийшли вперед.
 
«Мілану» необхідно було якось міняти гру, але вийшло так, що «Інтер» отримав більше свободи в атаці. «Чорно-червоні» стали грати першим номером, але мали великі проблеми з розкриттям насиченою оборони суперника, а в одній з контратак «Інтер» забив другий гол, знявши питання про переможця дербі. На 77-й хвилині Годін класною передачею відправив у прорив Бареллу, а той від лівого кута штрафного навісив на Лукаку, який головою зрізав м'яч у ворота. З огляду на проблеми «Мілана» в атаці, стало ясно, що команда Джампаоло продовжить свою невдалу серію в матчах проти «Інтера». Уже в компенсований арбітром час гості могли довести рахунок до великого, але після удару Кандрева «Мілану» знову допомогла штанга.
 
«Інтер» здобув третю перемогу поспіль в дербі і з 12-ма очками одноосібно очолює турнірну таблицю Серії А. "Мілан" відстає від своїх земляків вже на 6 очок
 
Італійська Серія А. 4-й тур
 
«Мілан» - «Інтер» - 0:2
 
  Брозовіч (49), Лукаку (77)
 
  Конті (48), Ребич (87) - ДАмброзіо (82)
 
«Мілан»: Д. Доннарумма - Конті, Мусаккіо, Романьйолі, Родрігес (Ернандес, 71) - Леау (Ребич, 83), Кессі, Чалханоглу (Пакета, 63), Білья, Сусо - Пентек
 
«Інтер»: Ханданович - Годін, де Врей, Шкріньяр - ДАмброзіо, Барелла (Кандрева, 81), Брозовіч, Сенсі (Весіно, 71), Асамоа - Мартінес (Політано, 76), Лукаку
 
Арбітр: Даніеле Довері
 
Стадіон: «Сан- Сіро»

МІЛАН - ІНТЕР. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Найкращий гравець поєдинку з Ман Сіті розхвалив Луніна після суперматчу
Футбол | 18 квітня 2024, 09:40 6
Найкращий гравець поєдинку з Ман Сіті розхвалив Луніна після суперматчу

Федеріко Вальверде висловився про українського голкіпера

ВІДЕО. Сейв Луніна в серії пенальті може стати найкращим на тижні в ЛЧ
Футбол | 18 квітня 2024, 05:12 1
ВІДЕО. Сейв Луніна в серії пенальті може стати найкращим на тижні в ЛЧ

Андрій допоміг Реалу обіграти пройти Манчестер Сіті в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Lucky Lucky
После удара головой 🤭🤐 ни слова про гол Милана 🤔 читаешь ваши экспертные выводы и диву даёшься 🤣