Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 20 вересня 2019, 21:43
8610
5

Агробізнес здобув перемогу над Авангардом в драматичному поєдинку

Команди влаштували «гольову перестрілку» в середині другого тайму

| Оновлено 20 вересня 2019, 21:43
8610
5
Агробізнес здобув перемогу над Авангардом в драматичному поєдинку
ФК Агробізнес
Від поєдинків на міжнародній клубній арені повертаємося до реалій внутрішнього футболу. Десятий тур Першої ліги України відкривали своїм протистоянням представники другої та шостої сходинки турнірної таблиці – «Агробізнес» з Волочиська приймав на полі стадіону «Юність» краматорський «Авангард».
 
На тлі прикрих поразок в минулому турі підійшли до звітної гри колективи Остапа Маркевича і Олександра Косевича. «Агробізнес» невдало з'їздив в гості до «Мінаю», не втримавши нічийний результат через пропущений м'яч у середині другого тайму (1:2), а «Авангарду» довелося на своєму полі давати бій харківському «Металісту 1925». Завдяки точному удару Поспєлова гості Донецької області зуміли забрати з собою три очки, що дозволило їм впритул наблизитися до свого суперника за вищезазначеним поєдинком. Поступився лідерською позицією в турнірній таблиці і «Агробізнес», від чого природним бажанням команди Маркевича було повернути собі першу сходинку, для чого життєво необхідно було здолати вкрай непоступливого опонента перед очима у рідної публіки.
 
Досить цікавий характер погодних умов в Хмельницькій області мав істотний вплив на поведінку команд на футбольному полі. Дощ, у сукупності з градом, який пройшов перед початком зустрічі, змусив гравців звикати до неабияк мокрої трави, від чого в першій чверті години гри нам довелося спостерігати за безуспішними спробами виконати банальні подачі з флангів у штрафний по обидві сторони поля.
 
Коли ж гравці остаточно зуміли освоїться на футбольному полі, справа вже йшла до відходу на перерву, як раптом, Денчук вирішив «запанікувати» у власному штрафному майданчику, й кулаком промахнувся повз м'яч під час виходу на перехоплення подачі від суперника з флангу. Пощастило, що ніхто з опонентів, що знаходилися поряд, такого подарунку не очікував, і, як наслідок, не скористався можливістю відкрити рахунок.
 
Пішли на перерву команди після повністю виграного, з точки зору контролю м'яча, «Агробізнесом» першого тайму під акомпанемент моменту з ударом з-за меж штрафного під поперечину від Ульянова. Вороб'ю довелося вгадувати траєкторію польоту м'яча, бо захисники завадили куту його огляду.
 
Як виявилося, для створення основної кількості гольових можливостей, команди вирішили вибрати саме другу половину, від самого початку якої «Агробізнес» почав використовувати вже завойовану раніше перевагу. Денчук був поставлений перед серйозним завданням під час постріла Груші з середньої дистанції практично відразу після появи команд на поле через п'ятнадцятихвилинну паузу. Однак уже в наступному епізоді голкіперу довелося все одно виймати м'яч з сітки власних воріт. Сікорський з легкістю скористався напругою всередині чужої воротарської, яку створив простріл з лівого флангу, після чого ударом в неприкритий ближній кут відкрив рахунок у поєдинку.
 
Емоції на трибунах ще не встигли зійти нанівець, як гості кинулися в атаку, результатом якої став кутовий удар за підсумком чудового сейва Вороб'я під час прицільного пострілу Синицького.Саме з цього стандарту «Авангард» зрівняв рахунок. У ворота господарів переправив м'яч Бородай після вдалої боротьби за «повітря» біля одинадцятиметрової позначки. 
 
Однак настирного Сікорського було вже складно зупинити. Форвард повів свою команду в черговий наступ, який закінчився ривком Семенюка лівим флангом з завершальною передачею до воротарського. Сікорському залишалося просто «заїхати» з м'ячем у ворота, бо відстань до цілі була мінімальною. Не згоден був з голом суперників головний тренер «Авангарду», адже, на його думку, м'яч покинув межі поля, однак залишати технічну зону Косевичу було не варто – жовта картка, яка за новими правилами може тепер дістатися і представникам тренерського штабу.
 
Гру команди завершували в бойовому спортивному ключі, однак вразити ворота один одного (в рамках правил) більше так і не змогли – «Агробізнес» очолив турнірну таблицю після звітної зустрічі.
 
У наступному турі «Агробізнес» проведе виїзний поєдинок проти луцької «Волині», а «Авангарду» належить в Краматорську зіграти проти аутсайдера в особі ГФК «Металург».

Перша ліга України10-й тур.

Агробізнес  Авангард – 2:1

 Сикорський, 64, 73 – Бородай, 67

 Черненко, 85

Агробізнес: О. Воробей – Бойчук, Курило, Палюх, Гагун, Думанюк (Зінкевич, 46), Кухарук (Вергун, 82), Семенюк (Гарсія, 82), Груша (Монрой, 64), Черненко, Сікорский (Семенець, 86).

Авангард: Денчук – Ульянов, Брюхов, Бородай, Сухаров, Полюлях, Сеницький, Моісеєнко (Шаврін, 88), Собко (М. Воробєй, 86), Куценко (Дедяєв, 77), Матяж.

Арбітр: Максим Козирянський (Запоріжжя)

Стадіон: «Юність» (Волочиськ)

АГРОБІЗНЕС-АВАНГАРД. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 11°C

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Анатолий Власович
Арбитр Максим Козыряцкий.
4004546
"В собственные ворота переправил мяч Бородай после неудачно проведенной борьбы за «воздух» над владениями своей команды."
Гол забит в ворота "Агробизнеса". Так как его мог забить "в собственные ворота" игрок "Авангарда"? Бородай, что за обе команды играл?
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Владимир Копяк
А ведь был прав тренер Краматорска - мячик покинул пределы поля.... И как быть с арбитром?