Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 вересня 2019, 13:58
4461
1

ФК Львів – Олімпік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Битва за першу перемогу для нових керманичів

| Оновлено 21 вересня 2019, 13:58
4461
1
ФК Львів – Олімпік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Львів

Зміна головних тренерів в командах, які замикають турнірну таблицю - процес цілком обґрунтований, тому не викликає жодних здивувань. На відміну від львів'ян, «Олімпік» поки не може похвалитися наявністю хоча б однієї перемоги. Але в цілому, якихось великих преференцій цей факт «Львову» не дає. Тим більше, вдома, де в чемпіонаті команда не радує вболівальників виграшами ось уже майже рік! В останній раз в жовтні 2018-го мінімально був обіграний «Арсенал-Київ» (вже практично історичний гол тоді забив бразилець Бруно Дуарте, який нині грає в Португалії), так що за кількістю невдач в рідних стінах зі «Львовом» з нинішніх учасників Прем'єр-ліги навряд чи хто зможе зрівнятися...

На відміну від Володимира Мазяра, його візаві Вісенте Гомес в минулому турі зумів набрати один заліковий бал, причому до перемоги донеччани були куди ближче, ніж суперник з Маріуполя. Реалізація - один з тих «каменів спотикання», які заважають «Олімпіку» в цьому сезоні із завидною регулярністю. Причому, навіть забиваючи, команда ніяк не може втілити ці голи в переможні.

Треба визнати, що Вісенте Гомес поки не став влаштовувати кадрову революцію, тому в матчі з «Маріуполем» вийшли практично ті ж виконавці, які грали проти «Шахтаря». Звертає на себе увагу зміна воротарської позиції, яку зайняв Володимир Кринський. В цілому, серйозних претензій до нього бути не може (до того ж на поле в цей день відзначався його партнер по амплуа з команди-суперника Рустам Худжамов), проте для перемоги у Львові ресурси і сили знадобляться вже в інших ігрових компонентах. Головне, що колектив міцніє: після гри з «Маріуполем» футболісти в коментарях відзначали імпульс, який дав їм новий тренер, а сам наставник вірить, що команда може додати. Як в цілому, так і індивідуально. «Добре знаю Павла ще по роботі в «Динамо». Він провів відмінний матч, але може діяти ще краще», - сказав Вісенте Гомес про Павла Лук'янчука, який дебютував за «Олімпік».

До речі, зі зміни голкіпера свою діяльність у «Львові» почав і Володимир Мазяр. Олександр Бандура провів непоганий поєдинок проти «Колоса», і навіть в епізоді з пропущеним м'ячем до останнього намагався врятувати свою команду. І якщо з ковалівцями (за словами гравців львівської команди) «леви» спеціально грали «другим номером», то з «Олімпіком» в рідних стінах, найімовірніше, віддадуть перевагу куди більш агресивній моделі. До того ж, заглиблюючись в історичний екскурс, ні колишній, ні попередній ФК «Львів» донеччан досі обіграти не зумів. Дві поразки по 0:4 в 2011 році і дві нічиїх по 1:1 в минулому сезоні залишають за галичанами «не відданий боржок».

Втім, як би не завершився анонсований поєдинок, комусь із наставників неодмінно дістануться очки на чолі нових команд. А, можливо, і відкриють шлях до нових переможних вершин.

Артем ЦИГАНЕНКО

Орієнтовні склади:

ФК «Львів»: Бандура, Люлька, Братков, Борзенко, Гончар, Мартан, Сабіно, Пернамбуко, Вітор, Шина, Альваро.

«Олімпік»: Кринський, Пасич Є., Зотько, Лук'янчук, Ксьонз, Цимбалюк, Завійський, Політило, Імері, Тейшейра, Матар.

21 вересня, субота

ФК «Львів» — «Олімпік»
Львів. Стадіон «Україна».14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ФК ЛЬВІВ — ОЛІМПІК. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Дмитро Кутаков (Київська область)
Прогноз Sport.ua — 1:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Shevchenka2019
100 фек@л хоч вспливе?)