Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 19 вересня 2019, 01:59
2906
9

Андрій П'ЯТОВ: «Це був тільки перший матч, попереду ще п'ять»

Голкіпер «Шахтаря» про гру з англійським «Менчестер Сіті»

| Оновлено 19 вересня 2019, 01:59
2906
9
Андрій П'ЯТОВ: «Це був тільки перший матч, попереду ще п'ять»
Ігор Заржицький
Після закінчення матчу «Шахтаря» з «Манчестер Сіті» воротар господарів поля Андрій П’ятов поділився своїми враженнями про минулу гру,яка завершилась з рахунком 0:3 і про майбутні поєдинки Ліги чемпіонів.
 
- Ви вже не перший раз зустрічаєтеся з «Манчестер Сіті» і, так виходить, що пропускаєте досить багато. Відрізнялася ця гра від попередніх?
- Ні, особливо не відрізнялася. Ми знову програли, на жаль, з великим рахунком. Звичайно, розраховували зіграти краще і досягти іншого, позитивного для себе результату, Але не вийшло.
 
- Ключовим для вас став перший пропущений гол?
- Я б так не сказав. Швидше за все, вже після третього м'яча все стало зрозуміло. Адже за рахунку 0:1 у нас був відмінний момент у Мораєса, щоб зрівняти результат, але ми його не використали. Можливо, якщо б забили, знайшли б ще свій шанс. А так, за кілька хвилин, пропустили у свої. Втім, ми і далі мали кілька моментів, щоб скоротити відставання. Але коли рахунок став 0:3, було ясно, що нам вже не відігратися.
 
- Чим то Вас здивували суперники?
- Ні, звичайно. У нас було достатньо інформації про них, тим більш, що зустрічаємось ми з ними досить часто. Всі знають, як швидко вони вибігають втрьох, а то і більш великим числом в контратаку, що вони показали і сьогодні. І протистояти їх діям дуже непросто. При цьому вони кілька разів нас пробачали, а потім вже забивали.
 
- Ви вже знаєте, що загребське «Динамо» перемогло «Аталанту» з рахунком 4:0? А вам грати з італійцями в наступному турі. Вони будуть злими і намагатимуться реабілітуватися перед своїми вболівальниками. Чи згодні?
- Але і ми будемо злими, як Ви кажете, після сьогоднішньої поразки і нам теж відступати вже нікуди. Будемо боротися за перемогу. Час для підготовки ще є. А взагалі це був тільки перший матч групового турніру - попереду ще п'ять.
 
Ігор ЗАРЖИЦЬКИЙ з Харкова
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ексарбітр ФІФА прокоментував вилучення Зубкова
Футбол | 15 квітня 2024, 15:42 17
Ексарбітр ФІФА прокоментував вилучення Зубкова

Олег Орєхов вважає, що гравця «Шахтаря» можуть жорстко покарати

Таблиця АПЛ після перемог Ман Сіті та Челсі, поразок Ліверпуля та Арсенала
Футбол | 16 квітня 2024, 12:00 4
Таблиця АПЛ після перемог Ман Сіті та Челсі, поразок Ліверпуля та Арсенала

13–15 квітня відбулися матчі 33-го туру чемпіонату Англії 2023/24

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
tima fialko
Третій мяч,твій Андрій.Захистник догнав би англійця,але він вдарив раніше,бо побачив що ти знову побіг залишивши далеко ворота.В котрий раз отримали.Скільки можна,наче досвічений вже ??
Vyacheslav Hryshchuk
Шахтер играл свою игру, винить тут не кого, а вопрос открытый и классический, "а судьи кто?" Отучат в Украине судей играть за Шахтер и в европе у команды все получится!
Bolshoi
Ещё пять таких матчей?! Вы хотите чтобы я спал возле телевизора? Вчера реально чуть не уснул, и только ваши заявления о том что вы изучили МС и приготовили им сюрприз, заставляли держать глаза открытыми.
Vbolivalnyk-Peter
Ваш план працює.
kerch30
4 матча и один похуже етого
Андрей Копылёв
Нормально всё Андрюха, просто сити сейчас космос, вжарите аталанту и загреб и всё будет норм
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Владимир Копяк
Я согласен, будет нешуточная борьба за третье место в группе, я желаю Шахтеру хотя-бы зацепиться за это место в Лиге Европы....