Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 вересня 2019, 21:31
13000
10

Артем ФРАНКОВ: «Версія про конфлікт в Динамо має місце бути»

Спеціаліст натякнув, що Михайличенко трохи перегнув з тренувальним навантаженням на футболістів

| Оновлено 18 вересня 2019, 21:31
13000
10
Артем ФРАНКОВ: «Версія про конфлікт в Динамо має місце бути»
Sport.ua. Артем Франков
Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков розповів про причини потенційного конфлікту всередині київського «Динамо».
 
«Чи є в команді конфлікт - це окреме питання, на яке я, на жаль, не зможу відповісти. Про це ніхто не може знати, крім гравців і тренерського штабу. Більш того, навіть тренери іноді можуть не знати про такі речі. В цілому ж версія про конфлікт має місце бути, але ані підтвердити, ані спростувати ми не можемо з великою долею ймовірності.
 
Спільна мова футболістів з тренером базується на одному: єдиній меті і способах її досягнення. От саме зі способами досягнення і могли виникнути питання. У Хацкевича відносини з колективом були чудові. Питання тільки в тому, на чому вони базувалися. Не виключаю, що гравців влаштовувало все те, що відбувалося раніше, тобто відсутність тренувальних навантажень як таких. Коли ж відбулися зміни, колектив, який звик за 3 роки до зовсім іншого, дав неадекватну реакцію. Футболісти просто не були переконані, що нові способи необхідні для досягнення результату і для виходу команди на нормальний рівень конкуренції», - повідомив Франков.
 

 

Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alex86 1
С такими результатами еще конфликтовать - совсем печальное зрелище выходит
Saar
Пусть менеджмент клуба, их психолого и прочие, едут на повышение квалификации по теме :"Методы мотивации игроков и способы достижения цели в этом взаимосимбиозе" в такие клубы, как Ювентус, Реал, Барселона, Наполи или Ливерпуль.
DKTheBest2
Хороший тренер пресекает конфликт в команде еще в зародыше. Проблема в том, что после Лобановского в Динамо не было хорошего тренера и конфликты были всегда. Леоненко, Миля, Аля, Гусев тоже встал в позу, когда Шева вернулся.
Тренер нужен!
stopor2016
Конфликт точно есть , в смысле - его нет .
Геннадий Матиас
...Ребята! Это уже кончина Динамо! Лобановский перевернулся в гробу! На кой чёрт поставили Михайличенко? Ведь есть ещё тренеры получше его на целую голову! Надо бы было попросить Маркевича, хотя с Суркисом никто не сработается, ведь он недоумок....
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
JulikoB
Если правда что игроки начали жать штангу, то набуя такие нагрузки футболистам?
Алена Остапенко
Одноглазый как всегда ни о чем, лишь бы пер днуть и про него не забывали