Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

У складі Virtus.pro з Dota 2 залишаться Solo і No[o]ne

Російський клуб починає пошуки нових гравців

У складі Virtus.pro з Dota 2 залишаться Solo і No[o]ne
Instagram. Solo і N[o]ne
Капітан Virtus.pro Олексій Solo Березін проанонсував прийдешні зміни в складі команди.
 
«Як і 3 роки тому ми з вами знаходимося на порозі нової епохи Virtus.pro. Озираючись, я згадую, як сильно розділилися думки спільноти про анонс нашої п'ятірки. Хтось був заряджений упевненістю на успіх, багато крутили носом і пророкували нам топ-3 СНД в кращому випадку. Не варто забувати, що на той момент ми, як гравці, окремо мало що з себе представляли на світовій арені. Безумовно, у всіх був непоганий досвід. У Ліла був топ-6 Інта, у мене, Вована і Паші була перемога на ESL One New York, у Рамзеса було кілька поїздок на мажори. Але сильні ми стали в першу чергу як команда, одними з кращих гравців на своїх позиціях в світі Паша і Рамзес стали в цій команді. Роджер показував себе відмінно в Імперії і Наві, але почав вигравати світові турніри і став MVP мейджора саме з нами. Вован став грозою міда для будь-якого гравця не десь в іншому місці, а пліч-о-пліч з цими хлопцями і мною.
 
На сьогодні заміна будь-якого гравця на папері виглядає як ослаблення складу. У моменті я, можливо, погоджуся з цим переконанням, але якщо ми говоримо про нову сторінку в історії Virtus.pro, то це далеко не так. У нас є безцінний досвід становлення та побудови концепції успішної команди. Ми знаємо, як бути кращими, і не один раз довели це на ділі. Не знаю, як сильно зміниться гра в нових патчах, але з упевненістю хочу заявити, ми повернемо фокус на агресивну, видовищну, вибудувану крок за кроком, красиву доту.
 
Зі мною все той же вірний друг і тіммейт No[o]ne, як і три роки тому ми починаємо формувати склад, але в цей раз у нас величезний багаж знань і досвіду, що не залишає мені шансу засумніватися в успіху нашої справи. Під прапори ВП прийдуть нові імена, і коли ми заграємо як один організм, ці гравці стануть новими зірками для всіх нас. Вболівайте за нас, підтримуйте ВП, ні секунди не сумнівайтеся - ми будемо міцною командою і порадуємо вас безліччю яскравих моментів!» - написав Solo в Instagram.
 
Нагадаємо, що керрі Virtus.pro Ramzes перейшов в Evil Geniuses, а 9pasha став гравцем Natus Vincere.
Джерело Instagram
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

The Guardian: Україна може вийти до чвертьфіналу Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 14:11 6
The Guardian: Україна може вийти до чвертьфіналу Євро-2024

Лідерами «жовто-синіх» британці вважають Мудрика та Судакова

Мудрик розповів, які настанови дав Ребров у перерві матчу з Ісландією
Футбол | 27 березня 2024, 18:14 1
Мудрик розповів, які настанови дав Ребров у перерві матчу з Ісландією

Михайло також зізнався, що вже втомився від камбеків і хоче вигравати більш упевнено

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.