Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 вересня 2019, 12:43
7032
15

ЦИГАНИК: «Фран Соль на даному етапі програє конкуренцію»

На думку журналіста, Бесєдін та Родрігеш виглядають переконливіше за іспанця

| Оновлено 18 вересня 2019, 12:43
7032
15
ЦИГАНИК: «Фран Соль на даному етапі програє конкуренцію»
Marca. Фран Соль
Український спортивний журналіст Ігор Циганик в авторській передачі «Циганик Live» розповів, чому за київське «Динамо» не грає іспанський форвард Фран Соль:
 
«Чому Михайличенко ігнорує Соля? Не думаю, що він сам собі ворог. Напевно, Соль на даному етапі програє конкуренцію. Швидкісні якості іспанця залишають бажати кращого. Він мало не одним з останніх пробігає тести на швидкість. І це проблема для футболіста, він довго відновлювався від травми. В принципі, він набирає форму, і дай Бог, він її набере, і ми побачимо його в стартовому складі.
 
Якщо говорити відверто, то Бесєдін та Родрігеш, для якого це не рідна позиція, виглядають переконливіше. Той обсяг роботи, який виконують і Бесєдін, і Родрігес, набагато більше того, що виконує Соль. Швидкісні дані – найголовніше. А ці показники у Соля невеликі. Коли його випускали на поле, щоб себе проявити, він був абсолютно непомітний. Михайличенко прекрасно розуміє, що використовувати футболіста, який поки ще не повністю готовий – це серйозна проблема».
 

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Шевченко провів робочу зустріч у Мінмолодьспорту. Що підписано?
Футбол | 26 квітня 2024, 00:37 0
ФОТО. Шевченко провів робочу зустріч у Мінмолодьспорту. Що підписано?

Президент УАФ підписав договір про співпрацю з міністерством

Брайтон – Ман Сіті – 0:4. Як Де Брюйне вперше забив головою. Відео голів
Футбол | 26 квітня 2024, 01:05 1
Брайтон – Ман Сіті – 0:4. Як Де Брюйне вперше забив головою. Відео голів

Дивіться відеоогляд матчу 29-го туру Англійської Прем'єр-ліги

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрей Копылёв
Что вы там делаете с ними в клубе ??? Бьете ? Насилуете ? Заставляете смотреть сутками матчи 5-ой лиги Уганды ? Почему человек который умел забивать приходит и перестаёт это делать и проигрывает конкуренцию молодому "незабивному" форварду ???
(при всем уважении к Беседину искренне желаю ему голов но пока терпеть, работать...)
Kevko
Родригеш - левый вингер, Соль - на острие, Беседин - в запасе. Почему так не строить игру?
Brian
Как можно играть хуже Беседина? Даже если вместо Беседина поставить теннисиста или боксёра, результат будет не хуже. Думаю Беседина тычут в состав не по игровым качествам, а по тому что с ним легче найти общий язык.
Олександр Фурманов
Я не знаю как выглядит Соль,так как его на игры почти не выпускают. А Беседин не выглядит вообще.Если Соль считает себя профессиональным футболистом и хочет играть,то должен бежать из "Динамо" сломя голову в любой клуб и там начинать всё с нуля. Ну какой уровень футболиста,если его считают хуже Беседина?
UKRAINE FAN
Если проигрывать конкуренцию Беседину то можно завязывать с футболом. Да и как вообще динамо заплатило 3млн вот за это дерево?
ares10
Соль все таки футболіст який вміє забивати голи на відміну від Беседіна. І це вміння все таки більш важливе для нападника чим вміння боротися чи бігати.
kerch30
Откуда они знают что он проигривает конкуренцию если он не играет. Вот Русин поменял клуб и уже как минимум не проигривает и счастлив в команде.
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ace Ventura
так продать его надо! с него толку как от козла молока...
zhyr
Вміє Бєсєдін забивати, просто він деградував, як і інші, хто не зміг втекти в інший клуб. Він за пів року при Реброві напевно забив більше, ніж за майже 3 роки при Хацкевичі-Михайличенку. Той же Яремчук програв йому конкуренцію, перейшов в інший клуб і тепер гравець основи в збірній.
Penalty
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
stopor2016
А шо - есть "убийцы " покруче ?
xavo67
Хочу посоветовать Вам начать делать ставки в букмекерской конторе Леон(Вбиваем в своём браузере фразу "БК Леон"), РЕГИСТРИРУЕМСЯ ЧТО БЫ ПОЛУЧИТЬ БОНУС: ПРИ РЕГИСТРАЦИИ УКАЗЫВАЕМ БОНУС КОД - free2500 (внимание!!! бонус будет начислен в размере от 200-2000 грн в зависимости от количества ставок , код действителен только для игроков внесших депозит)А ДАЛЬШЕ ВСЁ ЗАВИСИТ ОТ ВАШЕГО УМЕНИЯ УГАДЫВАТЬ РЕЗУЛЬТАТЫ ФУТБОЛЬНЫХ МАТЧЕЙ. Всем удачи!!!