Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 18 вересня 2019, 01:08
8064
16

Наполі переміг Ліверпуль завдяки двом голам в кінцівці

Голи у господарів на рахунку Мертенса і Льоренте

| Оновлено 18 вересня 2019, 01:08
8064
16
Наполі переміг Ліверпуль завдяки двом голам в кінцівці
twitter.com/lfc
Другий рік поспіль жереб зводить «Наполі» і «Ліверпуль» в одній групі Ліги чемпіонів. У минулому сезоні мерсисайдці саме завдяки важкій мінімальній перемозі над «Наполі» ледь вийшли з групи, що дозволило зараз приїхати в Неаполь в ранзі володаря трофея.
 
Суперники виставили на зустріч самі що ні на є бойові склади. З перших хвилин гості впевнено заволоділи м'ячем, перевівши гру на половину «Наполі», але особливої ​​гостроти в їх атаках не спостерігалося. Італійці дуже щільно грали на своїй половині поля, а після 15-ї хвилини і зовсім вирівняли гру, при цьому попереду  діяли помітно гостріше. Спочатку Руїс двічі протягом однієї атаки перевіряв на надійність Адріана, але запасний голкіпер «Ліверпуля» знову довів, що є гідною заміною Аліссону.
 
Поступово атакуючий порив суперників згас і гра надовго перемістилася в центр поля. Глядачі стали свідками дуже тягучого футболу, в якому знову гостріше були італійці. Однак, піти на перерву ведучи в рахунку могли все ж гості. Під кінець тайму двічі здорово зіграв Фірміно. Спочатку бразилець відмінно розвернувся в глибині поля і віддав передачу в штрафну на хід Мане, який не зміг переадресувати м'яч вільному перед воротами Салаху, а в результаті після кутового Фірміно головою метрів з десяти пробив без шансів для Мерета, але сфера пролетіла поруч зі штангою.
 
Друга половина зустрічі вже була за італійцями, які, в результаті, здобули заслужену перемогу. Вже на початку тайму зобов'язаний був забивати Мертенс, який після відмінного навісу Руя з лінії воротарського пробивав у вільний кут, але Адріан неймовірним чином встиг переміститися і перевести м'яч на кутовий. Господарі контролювали ситуацію на полі, проте їм дорого могла обійтися помилка Маноласа, який в простій ситуації подарував м'яч Салаху, але удар єгиптянина з меж штрафного в дальній кут відбив Мерет.
 
Здавалося, що нульова нічия в матчі неминуча, але на 81-й хвилині активно зіграв Кальєхон, увірвавшись в штрафну з правого флангу, де його збив Робертсон, а пенальті чітко реалізував Мертенс. Відігратися у «Ліверпуля» шансів вже не було. А в компенсований арбітром час гості втратили м'яч у лінії штрафного, звідки відразу пішла передача на Льоренте, який низом пробив повз який вийшовшого  з воріт Адріана. Таким чином, іменитий іспанець забив свій перший м'яч за «Наполі» і встановив остаточний результат матчу.
 
Ліга чемпіонів. Група Е
 
«Наполі» - «Ліверпуль» - 2:0
 
  Мертенс (82, з пенальті), Льоренте (90 + 2)
 
  Робертсон (56), Мілнер (60) - Льоренте (89)
 
«Наполі»: Мерет - Ді Лоренцо, Кулібалі, Манолас, Маріу Руй - Руїс, Лосано (Льоренте, 68), Аллан (Ельмас, 75) - Кальєхон, Мертенс, Інсіньє (Зелінські, 66)
 
«Ліверпуль»: Адріан - Олександр-Арнольд, ван Дейк, Матіп, Робертсон - Хендерсон (Шакірі, 87), Мілнер (Вейналдум, 66), Фабіньо - Салах, Фірміно, Мане
 
Арбітр: Фелікс Брих (Німеччина)
 
Стадіон: «Сан-Паоло»

НАПОЛІ - ЛІВЕРПУЛЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Трубін не врятував у серії пенальті. Марсель пройшов Бенфіку
Футбол | 19 квітня 2024, 00:51 39
Трубін не врятував у серії пенальті. Марсель пройшов Бенфіку

Французька команда виграла чвертьфінал ЛЄ

Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?
Футбол | 19 квітня 2024, 13:00 24
Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?

Згадуємо тих представників Леверкузена, які опинилися за крок від видатного тріумфу

Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dedpixto
пенальти совершенно левый - это отчётливо видно на повторе, как чувак складывает ножки вместе и ныряет ещё до соприкосновения с выставленной ногой: нога была выставлена, бесспорно, но не выставленная нога была причиной падения нападающего, который начал падать, как только увидел эту ногу! я ненавижу симулянтов во всех командах, в том числе и в "Ливерпуле", за который болею, и мечтаю, чтобы всех симулянтов, в том числе Салаха, после просмотра VAR наказывали самым жестоким образом.
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Saar
Чё вы обсуждаете Ливерпуль!? Наполи вот кто играл по-чемпионски, вот заслкга 2-0! Наполи поздравляю, молодцы!
Libero GO
Так грати не можна. Вважав, що пройшли етап випробовувань. Якись неакцентовані дії того ж Фірміно, не дуже викладались Салах і Мане, м'яч не тримався, команда взагалі не схожа на себе. Другий гол це підкреслив...
pol55
Хорош Футбол,и почему же скоко свободных мест*теж зубожіння*в гостей, в хозяев?
Ф.Льоренте-*пацан сказал,пацан сделал*(обещал отомстить за Тотем в финале ЛЧ.
yuriy_kent
Как и в прошлом году мерсисайдцы не форсируют игру в лиге чемпионов. То что они выйдут из группы думаю сомнений нет ни у кого. Так и зачем напрягаться в самом первом(самом сложном) матче групповой стадии? Концентрация в чемпионате, тем более предстоит тяжелый матч челсюками.
Kivals_grozny
2 dedpixto, 18.09.2019 10:14
А я уже думал, что это только мне показалось, что неаполитанец сделан "нырок" и назначенный пенальти - левый
Очень не понравилась игра Мане
tank72063
Я по теории "видел"13 чемпионств Ливера-по факту-10...пора обновить..
vitalikss86
Навесні мене мінусували, коли я казав, що Ліверпуль, на мій погляд дістався Фіналу випадково ! Цю думку я не змінив, і бажав, щоб не МС а Лівер попався Шахтарю, а ще казав, що є клубі на планеті, що сильніше за Лівер (а Лівер випадковий) і навіть не здивуюся що Зальцбургу або Інтеру можуть на виїзді і програти в ГРуповому етапі як Црвені Звезді минулого року (або умовному Зеніту) Так і сталося цим умовним(реальним) став Наполі, і відразу поразка
Dirkochelo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ptiza
Потрясающе сыграл Наполи , такое складывалось впечатление что именно Неаполитанцы обладатели ушастого настолько уверенно они разыгрывали мяч , ну а Ливерпуль похоже полностью сконцентрирован на АПЛ
Dirkochelo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил