Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 16 вересня 2019, 23:45
4384
1

Наполі - Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

«Ліверпуль» починає захист титулу виїздом до Неаполя

| Оновлено 16 вересня 2019, 23:45
4384
1
Наполі - Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
ФК Ліверпуль

У новому сезоні «Ліверпулю» належить захищати звання переможця Ліги чемпіонів. І почнеться захист титулу для підопічних Юргена Клоппа дуже важким матчем - виїздом до старих знайомих в Неаполь.

У минулому сезоні команди також перетиналися на груповій стадії Ліги чемпіонів. У Неаполі підопічні Карло Анчелотті на останній хвилині вирвали перемогу над «Ліверпулем». Потім в заключному, шостому турі, ці команди зустрілися вже на «Енфілді», і в очному протистоянні вирішували долю путівки в плей-офф.

«Наполі» в тому матчі було достатньо зіграти внічию, і італійці були дуже близькі до того, щоб своє завдання виконати. Однак «Партенопеї» не реалізували кілька відмінних моментів під кінець матчу, поступилися з рахунком 0:1 і відправились до Ліги Європи.

«Ліверпуль» новий сезон почав тріумфально. Підопічні Юргена Клоппа здобули 5 перемог в 5 стартових матчах АПЛ, і вже заробили собі 5-очковий запас над головним конкурентом, «Манчестер Сіті».

«Наполі» на старті нового сезону Серії А вже зустрічався зі своїм головним прямим конкурентом, «Ювентусом», віч-на-віч. У другому турі команда Карло Анчелотті в Турині зуміла відігратися з рахунку 0:3, однак пропустила прикрий автогол на останніх хвилинах. Інших два своїх матчі «Наполі» виграв - команда взяла по три очки в протистояннях з «Фіорентиною» і «Сампдорією».

«Ліверпуль» підходить до матчу не в оптимальному складі. Через травми не зіграють Аліссон і Натаніель Клайн. Під питанням участь в матчі Набі Кейта і Дівока Орігі. У «Наполі» можуть не взяти участь в матчі Аркадіуш Мілік і Ельсеід Хюсай.

Поєдинок «Наполі» - «Ліверпуль» по праву вважається одним з центральних в першому турі Ліги чемпіонів, підтверджують це і букмекерські котирування. «Ліверпуль» вважається фаворитом матчу (коефіцієнт 2,38), однак і «Наполі» має непогані шанси на успіх (коефіцієнт 3,08). Імовірність нічиєї - 3,60.

17 вересня, вівторок

«Наполі» — «Ліверпуль»
Неаполь. Стадіон «Сан Паоло». 22:00
НАПОЛІ - ЛІВЕРПУЛЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.