Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
8637
1

Олімпіакос - Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Фіналіст минулого розіграшу ЛЧ випробує на собі атмосферу стадіону «Георгіос Караїскакіс»

Олімпіакос - Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
ФК Тоттенхем
У середу, 18 вересня, відбудеться поєдинок першого туру Ліги чемпіонів, в якому «Олімпіакос» прийме «Тоттенхем». Зустріч відбудеться на стадіоні «Георгіос Караїскакіс», стартовий свисток Джанлуки Роккі прозвучить о 19:55 за Києвом.
 
«Олімпіакос» в минулому чемпіонаті посів друге місце в чемпіонаті Греції і починав свій шлях до групового етапу з другого відбіркового етапу. Першим суперником «червоно-білих» стала «Вікторія» з міста Пльзень. Після виїзної нічиєї вдома греки влаштували чехам справжній розгром - 4:0, всі м'ячі були забиті в другому таймі.
 
У наступному раунді на команду Педру Мартінша очікував суперник з Туреччини - «Істанбул Башакшехір». І знову греки не пропустили, вигравши обидва матчі (1:0 і 2:0). У плей-офф раунді «Олімпіакос» змагався проти російського «Краснодара». Уже після першого матчу російський клуб практично був позбавлений шансів на подальше просування турніром. Греки виграли вдома 4:0, а на виїзді закріпили загальний результат перемогою 2:1.
 
Що стосується «Тоттенхема», то в минулому сезоні команда несподівано дійшла до фіналу Ліги чемпіонів, де все ж програла «Ліверпулю». У чемпіонаті Англії «шпори» фінішували четвертими, показавши практично рівний результат з «Челсі» і «Арсеналом». У перших п'яти турах чемпіонату хлопці Маурісіо Почеттіно взяли 8 очок, але два матчі були проти команд з «великої шістки» (2:2 проти «Ман Сіті» і «Арсеналу»). Поступився «Тоттенхем» абсолютно несподівано, в домашньому матчі проти «Ньюкасла» (0:1).
 
У майбутньому матчі у господарів не зіграють Семеду і Фортуніс, у гостей - Ло Чельсо і Фойт. Ще кілька виконавців під питанням.
 
Команди перетиналися в єврокубках одного разу. У 1972 році в рамках 1/16 фіналу Кубка УЄФА англійці із загальним рахунком 4:1 перемогли греків в двоматчевому протистоянні.
 
«Олімпіакос»: Са, Кутріс, Мерья, Сіссе, Елабделлауі, Камара, Гільєрме, Ранджеловіч, Вальбуена, Поденсе, Ель-Арабі.
 
«Тоттенхем»: Льоріс, Вокер-Пітерс, Алдервейрелд, Вертонген, Девіс, Сіссоко, Ндомбеле, Мін, Аллі, Еріксен, Кейн.

18 вересня, середа

«Олімпіакос» — «Тоттенхем» 
Пірей. Стадіон «Георгіос Караіскакіс». 19:55
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
Судья: Джанлука Роккі (Італія)
Прогноз Sport.ua – 1:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил