Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 16 вересня 2019, 12:31
15244
5

Деонтей ВАЙЛДЕР про бій Ф'юрі: «З Тайсоном покінчено»

Чемпіон світу за версією WBC розкритикував британського боксера

| Оновлено 16 вересня 2019, 12:31
15244
5
Деонтей ВАЙЛДЕР про бій Ф'юрі: «З Тайсоном покінчено»
boxingscene.com. Деонтей Вайлдер
Чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі Деонтей Вайлдер поділився враженнями від бою свого наступного опонента Тайсона Ф'юрі проти Отто Валліна. На думку американця, саме він є причиною поганого виступу Ф'юрі в бою проти маловідомого шведа.
 
«Всі, хто бачив цей бій, розуміють, що Ф'юрі - вже не той боєць, яким був раніше. Саме це я і роблю зі своїми суперниками - завершую їх кар'єри. Я найгірша людина на планеті. Коли Ф'юрі пережив після мого удару струс, він щось втратив. З Тайсоном покінчено. Я не можу дочекатися нашого поєдинку, адже в першому бою він бився проти не найкращої версії мене. А ось Ф'юрі тоді був на піку. Наш рематч складеться по-іншому. Я вже був в рингу з Ф'юрі. Цього разу я підійду до бою в оптимальній формі.
 
Отто Валлін видав хороший бій. Я був дуже здивований, коли він розсік Ф'юрі. У Тайсона було глибоке розсічення. В один момент Валлін навіть спробував схопити Ф'юрі і вирвати його очі. Я сказав тоді: «Роби те, що повинен. Дій жорстко, нехай піт заллє йому око».
 
Я переможу Ф'юрі відразу ж, як тільки потраплю по ньому справа. Ляльки вуду і циганська магія не допоможуть Тайсону, коли він вийде зі мною в ринг. У мене дуже погані наміри, повірте мені. Це буде короткий і дуже цікавий вечір», - заявив Деонтей Вайлдер.
 
Нагадаємо, що Тайсон Ф'юрі в непростому поєдинку за очками здолав шведа Отто Валліна. Більшу частину бою Ф'юрі провів з серйозним розтином, з якого сильно лилася кров.

 

Оцініть матеріал
(37)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vsekan
Третий уже после Джошуа и Фьюри, коментирует свои подвиги через бой. Джошуа взял, Фьюри почти взял, это тоже может до пиз--ться, Ортис далеко не слабый сопреник. В первом бою, у него были шансы против Уалдера, почему бы во вттором поединке не наказать балабола?
Saar
Будет две версии: 1) Фьюри сбежит от Уайдлера и боя не будет. 2) Будет первый нокаут для Фьюри и второй раз будет дышать в ринг от Уайдлера.
vizuals
"Я самый плохой человек на планете"
Хіба повалити Фьюрі - це так погано?
intour
В бою с Уайлдером в 12 раунде Фьюри красиво упал, как настоящий актер театра.
Кто не видел посмотрите повторы с разных ракурсов, Фьюри падает до того как тот по нему попал.