Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
9561
0

Астон Вілла - Вест Хем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Чи покусають «леви» «молотобійців»?

Астон Вілла - Вест Хем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
whufc.com

У понеділок, 16-го вересня, в Бірмінгемі «Астон Вілла», яка повернулася в еліту англійського футболу, на стадіоні «Вілла Парк» буде приймати лондонський «Вест Хем». Це протистояння стане заключним в програмі п'ятого туру Англійської Прем'єр-ліги.

«Астон Вілла» повернулася в найсильніший англійський дивізіон після трьох сезонів, проведених в Чемпіоншипі. Звичайно, головним завданням «левів» в цьому сезоні буде збереження прописки в АПЛ. Хоча, сюрпризи у виконанні футболістів «Вілли» цілком вірогідні. У літнє міжсезоння бірмінгемці плідно попрацювали на трансферному ринку і грунтовно зміцнили склад. Зокрема, «Астон Віллу» поповнили захисник Метт Таргетт, півзахисники Дуглас Луїс та Махмуд Хассан.

Уже в стартовому турі «леви» ледь не стали авторами сенсації, вчинивши запеклий опір лондонському «Тоттенхему», який вирвав перемогу в кінцівці поєдинку. Єдиний гол бірмінгемців забив Джон Макгінн, який в серпні продовжив контракт з «Астон Віллою». Потім була поразка від «Бернлі», після чого, нарешті, шанувальники «левів» дочекалися переможного результату. У третьому турі команда Діна Сміта, асистентом якого є Джон Террі, який завершив кар'єру футболіста в минулому році, на своєму полі обіграла «Евертон» (2:0). У попередньому турі «леви» з мінімальним рахунком поступилися «Кристал Пелас».

«Вест Хем», на відміну від свого найближчого суперника, більш успішно почав свій шлях по турнірній дистанції. Після поразки з великим рахунком у поєдинку стартового туру проти «Манчестер Сіті» лондонці видали триматчеву безпрограшну серію (дві перемоги і одна нічия). З цікавістю спостерігають за зустрічами «молотобійців» і українські любителі футболу, адже в ігровому механізмі «Вест Хема» відведена роль також Андрію Ярмоленку. У минулому турі англійського чемпіонату футболіст нашої національної команди відзначився результативним ударом у ворота «Норвіча».

У своїх котируваннях букмекери віддають зовсім невелику перевагу лондонському клубу. Звичайно, «молотобійці» мають намір продовжити свою вдалу серію, але в Бірмінгемі їх чекає дуже непросте протистояння. «У «Астон Вілли» була хороша команда в минулому сезоні, в ній було десять чи дванадцять гравців високого класу. Їм не пощастило з декількома рішеннями, які вплинули на їхню позицію в таблиці, вони могли виявитися вище. Ми очікуємо важку гру, але ми впевнені, що зможемо заробити три очки», - зазначив захисник «Вест Хема» Райан Фредерікс.

Історія протистояння суперників нараховує більше ста матчів. «Вест Хем» 40 раз обігравав «Астон Віллу», а «леви» здобули 38 перемог. Ще 32 зустрічі завершилися внічию. Відзначимо, що в дуелі з «молотобійцями» господарям поля не зможуть допомогти Махмуд Хассан, який був вилучений у минулому турі, і Жонатан Коджиа, котрий зламав вилицю на тренуванні.

Орієнтовні склади:

«Астон Вілла»: Хітон - Тейлор, Мінгс, Енгельс, Гільберт - Гріліш, Луїс, Макгинн - Девіс, Уеслі, Хота.

«Вест Хем»: Фабіанскі - Масуаку, Огбонна, Діоп, Фредерікс - Райс - Андерсон, Лансіні, Ноубл, Ярмоленко - Аллер.

16 вересня, понеділок

«Астон Вілла» – «Вест Хем»
Бірмінгем. Стадіон «Вілла Парк». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Арбітр: Майк Дін
Прогноз Sport.ua — 1:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.