Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 15 вересня 2019, 15:48
5511
2

Гейджі впевнено переміг Серроне. Наступний МакГрегор?

Сергій Лебедєв резюмує поєдинок Геджі – Серроне на UFC Fight Night 158

| Оновлено 15 вересня 2019, 15:48
5511
2
Гейджі впевнено переміг Серроне. Наступний МакГрегор?
twitter.com/ufc. Джастін Гейджі

На турнірі UFC Fight Night 158 в канадському Ванкувері вся увага фанатів була прикута до поєдинку в легкій вазі. Враховуючи ударні стилі бійців з прицілом на нокаут, уболівальники чекали видовища та яскравого закінчення сутички. В цілому, так і вийшло.

Дональд Серроне та Джастін Гейджі, на жаль, не видали конкурентного побоїща, але все-таки нокаут глядачі побачили. Гейджі всі чотири з невеликим хвилини сутички грав роль першої скрипки. Він робив рівно те, що повинен був робити. Серроне не любить, коли на нього йдуть, а Гейджі якраз успішно його пресингував. Про тотальну перевагу Гейджі цього вечора говорить статистика: 40-17 на його користь по значимих ударах.

Джастін поєднував панчі в голову з потужними результативними лоукіками. Здавалося, що «Ковбой» просто не знає, як йому перехопити ініціативу. Лише коли Гейджі брав паузу на «подумати», Серроне набирався рішучості та починав свою атаку. І під час однієї з таких своїх сміливих вилазок він нарвався на удар справа, який вирішив результат поєдинку.

Серроне впав на коліно, швидко встав, але знову виявився на полу після наступних трьох аперкотів і хука від Джастіна, випущених із забійної правої руки. Здавалося, що після другого нокдауну рефері зобов'язаний був зупиняти побиття, і Гейджі вказував на це третьому в клітині, але той відверто проспав епізод, і Джастіну довелося нанести декілька зайвих ударів по суперникові, чим він залишився вкрай незадоволеним. Адже Гейджі та Серроне неодноразово тренувалися разом, і вважають один одного друзями.

Хабіб чи Конор?

Перспективи Серроне виглядають дуже туманними. Друга поспіль важка дострокова поразка для зношеного битвами 36-річного ветерана може послужити приводом для того, щоб повісити рукавички на цвях. Серроне, безперечно, пройшов свій пік, і якщо дивитися тверезо, то вже навряд чи коли-небудь зуміє наблизитися до тайтл-шоту.

А ось у Гейджі все добре. Для нього це була третя поспіль перемога нокаутом в першому раунді. Враховуючи нинішню ситуацію в легкій вазі UFC, його можна розглядати, як реального претендента на пояс. Після поєдинку Гейджі назвав два імені в якості бажаних опонентів: Конор МакГрегор та діючий чемпіон Хабіб Нурмагомедов.

Дуже схоже на те, що цього разу Тоні Фергюсон не упустить шансу побитися з Хабібом, тому МакГрегор виглядає для нього більш реальним кандидатом в суперники.

Чому бій МакГрегор vs Гейджі повинен відбутися 

По-перше, МакГрегору, щоб повернутися до обойми, необхідно когось перемогти. По-друге, незважаючи на «іржу» ірландця, цей бій відмінно підходить для нього з точки зору стилів, оскільки Гейджі - це той, хто, незважаючи на свою борцівську базу, прагне битися в стійці та не цурається бездумного обміну ударами.

По-третє, бій має сенс з точки зору рейтингу: в доки не оновленому рейтингу легковаговиків UFC МакГрегор знаходиться на 3-му місці, а Гейджі на 5-му (№1 - Тоні Фергюсон, №2 - Дастін Пор’є, №4 - Дональд Серроне). Переможець бою МакГрегор vs Гейджі стане законним претендентом на титул. По-четверте, для фанатської аудиторії Гейджі виглядає відмінним суперником для МакГрегора, а значить, касові збори будуть на висоті. По-п'яте, особиста неприязнь бійців.

У боїв МакГрегора ніколи не буває проблем з розкруткою, але тут ми маємо справу, коли його супротивник не раз за останні місяці наніс Конору декілька серйозних образ. Хтозна, можливо, це зачепило МакГрегора і підштовхне його до підписання контракту на бій з «Хайлайтом»?

Якщо бажання Гейджі побитися з «куркою, що несе золоті яйця» МакГрегором є зрозумілим - це і гроші, і слава. Однак те, що із цього приводу думає зараз Конор, загадка. Відразу після завершення мейн івенту UFC Fight Night 158 він опублікував своє пафосне фото з автомобіля без якого-небудь підпису. Чи можна розглядати це, як готовність битися з Гейджі?

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Складено рейтинг найдорожчих промоцій світу. Лідер коштує понад 11 млрд
MMA | 19 квітня 2024, 18:25 0
Складено рейтинг найдорожчих промоцій світу. Лідер коштує понад 11 млрд

Forbes порівняв ліги за дорожнечею

Стало відомо, коли розпочнеться наступний сезон УПЛ
Футбол | 25 квітня 2024, 11:55 7
Стало відомо, коли розпочнеться наступний сезон УПЛ

Ігор Бурбас стверджує, що базовою датою старту УПЛ 2024/25 є 3 серпня 2024 року

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Сергей Богданов
Ирланду нужно на пенсии пить виски, джастин, тони разнесут его, не думаю что мак ради чека выйдет на бой с реальным опонентом