Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 23 вересня 2019, 01:06
4564
0

UFC. Дональд Серроне – Джастін Гейджі. Прогноз і анонс на бій

Представляємо головний поєдинок турніру UFC Fight Night 158 в Ванкувері

| Оновлено 23 вересня 2019, 01:06
4564
0
UFC. Дональд Серроне – Джастін Гейджі. Прогноз і анонс на бій
YouTube
В ніч з 14 на 15 вересня в канадському Ванкувері пройде турнір зі змішаних єдиноборств UFC Fight Night 158 ​​(або інша назва – UFC on ESPN+ 16). У головному протистоянні в рамках легкої ваги зустрінуться два американця Дональд Серроне (36–12, 1 NC) і Джастін Гейджі (20–2).
 
Бекграунд
 
36-річний Дональд Серроне на прізвисько Ковбой одного разу програв в титульному поєдинку. У 2015 році він поступився бразильцю Рафаелю дос Анжусу. Має величезний досвід, про що говорять 49 боїв в ММА. Ковбой є рекордсменом в UFC. Він утримує рекорд по найбільшій кількості перемог (23) і дострокових перемог (16) в історії організації. Дональд мав переможну серію з трьох поєдинків проти Майка Перрі, Олександра Ернандеса і Ела Яквінти. Правда, в червні Серроне поступився Тоні Фергюсону технічним нокаутом у другому раунді і перервав цю серію.
 
30-річний Джастін Гейджі йде на серії з двох дострокових перемог. За останній рік нокаутував Джеймса Віка та Едсона Барбозу. Зараз займає п'ятий рядок рейтингу UFC. Лише Едді Альварес і Дастін Порьє зуміли перемогти Гейджі в його 22 боях в ММА. Американець ніколи не турбується про оборону і годиться на свій стійкий підборіддя. За такий відкритий стиль Джастін є улюбленцем публіки.

Цитати перед боєм
 
Дональд Серроне: «Я чекаю бою в суботу. У світі є не так вже й багато місць, де я хотів би опинитися замість цього. Я готовий битися з будь-яким суперником. Це чиста правда. Коли я перестану любити бої, я подзвоню Дані Уайту. Я дійсно це зроблю. Якщо я погоджуся на бій і посеред тренувального табору відчую, що мені це не приносить задоволення, я просто наберу номер Дани та скажу: «Слухай, цей поєдинок не для мене. Мені необхідна пауза. Можливо, я завершу кар'єру. Можливо, не завершу». Прямо зараз я не збираюся йти. Я йду далі. Мені все це подобається. Ніяких зупинок. Поразки – це лайно, а перемоги приносять радість. Але головне для мене – сам процес. Не важливо, одержує чи я перемогу або програю. Я готовий вийти на бій з будь-яким опонентом».
 
Джастін Гейджі: «Я говорю вам, 14 вересня, ви побачите найграндіозніше живе шоу на планеті Земля. Я знаю, що Ковбой буде заряджений. Просто хочу вас запевнити, що я готуюся до того, щоб впасти в нокауті, також як і він. Я буду битися так, як і в попередніх своїх боях. Я почну з малого і поступово буду нарощувати темп. Я ще жодного разу не бачив, щоб Ковбой полетів в глухий нокаут, так що мені важко уявити, як я його вирубують, однак я обіцяю вам, що буду щосили намагатися це зробити, навіть можливою ціною власного нокауту».
 

Прогноз на бій
 
Гейджі буде прагнути перемогти за допомогою своєї сили і виснаження суперників, постійно рухаючись вперед і завдаючи комбінації найпотужніших ударів. Причому його удари ногами є одними з найсильніших в UFC. Серроне постарається використовувати свій величезний досвід і знайти ключики до ненайсильнішої обороні противника. Очікуємо, що бій буде приблизно рівним, де величезну роль буде грати витривалість. Тому перемогу за очками прогнозуємо для більш молодого суперника.
 
Рекомендована ставка – перемога Джастіна Гейджі за очками.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Обличчя і емоції Агуеро після сейву Луніна у серії пенальті з МанСіті
Футбол | 18 квітня 2024, 19:37 0
ФОТО. Обличчя і емоції Агуеро після сейву Луніна у серії пенальті з МанСіті

Український воротар виграв серію пенальті у матчі з «Манчестер Сіті»

Перес привітав Луніна і ухвалив рішення щодо продовження контракту українця
Футбол | 18 квітня 2024, 08:35 5
Перес привітав Луніна і ухвалив рішення щодо продовження контракту українця

Флорентіно залишився явно у захваті від гри Андрія у поєдинку Манчестер Сіті – Реал

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.