Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 14 вересня 2019, 21:45
9907
6

Екс-суперник Усика зустрінеться з росіянином. Такий бій варто бачити

Лев Кравців очікує класну бійку від одного з можливих суперників Усика

| Оновлено 14 вересня 2019, 21:45
9907
6
Екс-суперник Усика зустрінеться з росіянином. Такий бій варто бачити
Boxing Scene

Якщо ви раптом не знали, який бокс подивитися у суботу, а поєдинок Ф’юрі проти когось там вас не спокушає, можемо запропонувати зустріч Майкла Хантера проти Сергія Кузьміна. Розповідаємо, хто це, і чому точно варто вмикатися.

Хто вони такі?

Майкл Хантер - колишня американська надія крузервейта, суперник Усика та «молодий Холіфілд». З першим і третім званням американець на якийсь час попрощався після зустрічі з Олександром. Бій був насиченим, але моментами Усик міг завершувати поєдинок достроково - рефері не розпочинав відлік, а Хантер терпів.

Програвши, Майкл піднявся до хевівейту, і не втратив там у рівні. Звичайно, в суперниках були не енді руїси з тайсонами ф’юрі, але чотири дострокові перемоги з п'яти після переходу – це рівень. Декілька другорядних поясів у руках, красиві перемоги, і вихід на серйозну перевірку.

Росіянин Кузьмін б'є жорстко - лише чотири з 15 суперників достояли до фінального гонгу. Він не є настільки технічним, як Хантер, але від цього не менш цікавий. Як мінімум, тому, що перемагав Девіда Прайса, Ларона Мітчела та Джоуї Давейко - того самого, який нібито нокаутував у тренувальному таборі Джошуа якраз перед зустріччю з Руїсом. Сергій - великий за розмірами супертяж. Навіть на прес-конференціях очевидно, наскільки більшим він є за суперника. Звідти й інтерес. Технічний, але менший боксер проти не настільки технічного, але жорсткого і більшого боксера. Хто кого?

Що вибрати: цей бій або бій Ф’юрі?

Зважаючи на те, що ви хочете побачити. Велике шоу, багато руху, ігри на публіку і красиве завершення - до Ф’юрі. Реальний бій, битву технік, тактик, шкіл і, можливо, красиве завершення - сюди.

Хантер є трохи нижчим за росіянина - на п'ять сантиметрів, але руки довші аж на десять. Буде цікаво глянути, як він, будучи більше природженим крузером, ніж супертяжем, впорається з великим росіянином з ударом.

Ми так розпинаємося тут про удар Кузьміна, забуваючи, що відсоток дострокових перемог майже рівний: 66% у Майкла проти 68% у Сергія. Битва буде класною.

Українцям це цікаво?

Повинно бути, як мінімум, через те, що ми не уявляємо, куди приведе хевівейт Усика. За усіма правилами та регламентом - до титулів, але хто знає, як воно вийде. У крузервейті Олександр бив Хантера, але цілком можливо, що вони зустрінуться в новій категорії. Це точно було б цікаво.

Та і наявність титулу, при подальших успіхах Хантера, може привести його прямо до українця. Звичайно, команда Гассієва горить бажанням поквитатися з недбалим українцем у суперважковаговиках, але доки Мурат розгойдається, Усик вже і до поясів може добратися, а Майкл - до Усика.

Тому варто поглянути на одного з вірогідних опонентів Саші в майбутньому. Реваншів у його кар'єрі ще не було, і цей може стати першим.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 11:05 14
Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини

Анчелотті планує випустити Кепу і Куртуа у старті найближчим часом

Новий рейтинг найкращих боксерів The Ring: Усик у топі, провал Хейні
Бокс | 24 квітня 2024, 13:28 2
Новий рейтинг найкращих боксерів The Ring: Усик у топі, провал Хейні

Останній такий рейтинг до бою Усика та Ф'юрі

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
tima fialko
До автора.Ця ватна рукавиця сама вимагаэ щоб його звали Саша,чи ви самі його так назвали?По украінські-Сашко.І як в нього в паспорті,Усик чи Усік?Александр чи Олександр?
Игорь Нестеренко
Два мешка!
Pavlo
Спасибо автору за статьи! Я не очень большой ценитель бокса, в основном смотрю бои только с украинскими боксерами. Но автор даже у меня пробуждает интерес к боям иностранных боксеров. Даже начинает казаться что разбираюсь в боксе, жене объясняю тонкости Еще раз спасибо!
andre_lui
Аргументация несколько притянутая. Но в желании автору точно не откажешь!
Bobyk
WTF?! Вообще-то этот бой прошёл в ночь на субботу: Хантер победил по очкам единогласным решением