Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
3414
0

Хосе Педраса – Хосе Сепеда. Прогноз і анонс на бій

Поєдинок колишнього суперника Ломаченка відбудеться 14 вересня в Лас-Вегасі

Хосе Педраса –  Хосе Сепеда. Прогноз і анонс на бій
BoxingScene
14 вересня в Лас-Вегасі колишній чемпіон світу в двох категоріях Хосе Педраса (26-2-0, 13 KO) з Пуерто-Ріко проведе бій проти 30-річного американця Хосе Сепеди (30-2-0, 25 КО). Поєдинок пройде в андеркарді вечора боксу, в головному бою якого Тайсон Ф'юрі (28-0-1, 20 КО) зустрінеться з Отто Валліном (20-0-0, 13 КО).
 
30-річний Хосе Педраса проведе свій другий поєдинок в 2019-му році. Після поразки від Василя Ломаченка в грудні 2018 го року Педраса провів бій з досвідченим Антоніо Лосадою, якого нокаутував у 9-му раунді. Але після цього поєдинку пуерториканець зрозумів, що вийти на титул в легкій вазі буде складно, та й якщо вийде, там його знову чекатиме Василь Ломаченко. Тому Хосе вирішив піднятися у другу легку вагу, де вже ставить перед собою амбітні завдання - стати чемпіоном вже у третій категорії. Дебютним боєм в новій категорії для Хосе стане зустріч з Хосе Сепедою.

Хосе Сепеді також 30-років. Досвідчений американець невдало проводить цей рік. Спочатку, в лютому, він рішенням поступився небитому чемпіону Хосе Карлосу Раміресу, а в травні в домінуючому стилі боксував з Елезаром Валенсуелою, але бій зупинили достроково через зіткнення головами. У підсумку, баланс Сепеди в цьому році - 1 поразка і 1 «ноу-контест». Це, безперечно, збило темп Сепеди, який до цього проводив серію з 7-ми перемог поспіль. Відзначимо, що раніше Сепеда також мав шанс стати чемпіоном, але в 2015-му році поступився Террі Фленагану в бою за вакантний титул WBO.
 
Прогноз на бій
 
Обидва бійці схожі між собою. Обом по 30 років, у них по дві поразки. Мають однакові антропометричні дані - 173 см зросту і 179 см розмах рук. Хосе Педраса - більш титулований спортсмен і в цьому році довів, що поразка від Василя Ломаченка його не вибила з колії. Педраса на ходу, він здобув впевнену перемогу до цього, тоді як у Сепеди останні бої не зовсім впевнені. Американець шульга, і це може скласти проблеми Педрасі. Не забуваємо, що пуерториканець проведе перший бій в новій ваговій категорії. Букмекери не називають фаворита, котирування по обом бійцям рівні. Очікуємо конкурентний бій.
 
Рекомендована ставка - перемога Педраси за очками.
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 6
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

ЛНЗ – Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 27 квітня 2024, 06:15 7
ЛНЗ – Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Гра першого кола цих команд стала єдиною для Даріо Срна у якості головного тренера

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.