Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 12 вересня 2019, 14:51
2877
0

Чемпіон Bellator Фрейре заявив, що переможе Хабіба Нурмагомедова

Патрісіо Фрейре знайшов вади в стилі російського чемпіона

| Оновлено 12 вересня 2019, 14:51
2877
0
Чемпіон Bellator Фрейре заявив, що переможе Хабіба Нурмагомедова
Bloody Elbow. Патрісіо Фрейре
Чемпіон Bellator в напівлегкій і легкій вазі Патрісіо Фрейре поміркував про можливий поєдинок проти володаря титулу UFC у легкій категорії Хабіба Нурмагомедова.
 
«Хабіб дуже міцний хлопець, також феноменальний борець і самбіст, але він не упевнено себе почуває в стійці, так що я міг би зловити його ударом. Немає нічого неможливого. Я думаю, що він непростий суперник, 28-0, проте інший боєць з Ріо-Гранде-де-Норте, на ім'я Глейсон Тібао, дав йому дуже важкий бій, тому я вважаю, що є спосіб його побити. Я впевнений, що ми можемо це зробити. Якщо мій кулак долітає до цілі, то для противника найчастіше все скінчено.
 
Він б'ється по одній і тій же схемі з самого свого першого бою. Він притискає своїх суперників до сітки, рухається, а потім кидається в ноги. І при цьому ніхто не пробував ... Може бути, хтось і намагався пробити коліном, але я не пригадаю жодного бійця, кому б вдалося наблизитися до нокауту. Яквінта провів дуже непоганий поєдинок з Хабібом; він відмінно рухався на ногах, але при цьому неправильно скорочував дистанцію. Мені здається, що я б міг розривати дистанцію набагато краще», - сказав Фрейре.
 

 

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.