Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
| Оновлено 11 вересня 2019, 22:24
15425
14

Тимощук судиться з колишньою дружиною. Прийнято забезпечувальні заходи

Угоди з об'єктами нерухомості Анатолія Тимощука заборонені

| Оновлено 11 вересня 2019, 22:24
15425
14
Тимощук судиться з колишньою дружиною. Прийнято забезпечувальні заходи
ФК Зеніт. Тимощук з колишньою дружиною
Суд Петербурга заборонив Анатолію Тимощуку угоди з об'єктами нерухомості в елітному житловому комплексі на Крестовському острові. Забезпечувальна міра прийнята за позовом колишньої дружини футболіста Надії Тимощук. Пара розлучилася три роки тому, але до цих пір не може владнати фінансове питання.
 
Надія Тимощук звернулася до суду з позовом про поділ спільно нажитого майна. Їм вона, зокрема, вважає п'ять квартир, придбаних спортсменом в лютому–липні 2016 року за договорами пайової участі, і  грошові кошти, що знаходяться на його рахунках в Газпромбанку. Суд заборонив проводити операції з нерухомістю, але в арешті рахунків відмовив.
 
Пара одружилася в 2000 році в Донецьку, а розлучилася через 16 років в Луцьку. Шлюбний договір вона не укладала, угоди про добровільний поділ майна не досягла. За російським Сімейним кодексом, нажите під час шлюбу є спільною власністю. Забезпечувальні заходи пов'язані з побоюванням, що Тимощук може передати своє майно третім особам або вивести гроші з рахунків.
 
У Німеччині Тимощуки теж судяться. Там йдуть процеси щодо позбавлення батьківських прав (за словами Надії, спортсмен ініціював цю тяжбу і програв), стягнення аліментів та розділу майна. У лютому 2019 року суд баварського міста Штарнберг виніс тимчасове рішення по аліментах: з Тимощука на користь дочок стягнуто майже по 2500 євро щомісяця на кожну і 10 тисяч євро на користь колишньої дружини. Тимчасове рішення діє до того моменту, поки не буде прийнято остаточне, повідомила Надія Тимощук.
 
За її словами, тренер «Зеніту» ухиляється від виконання рішення німецького суду Штарнбергу. У зв'язку з цим Тимощук подала позов в 151-шу судову ділянку Петроградського району про стягнення аліментів з футболіста – третини всіх доходів в межах трирічного терміну – починаючи з серпня 2016 року. Судові спори в Німеччині привели до того, що по відношенню до Тимощука прокуратура Мюнхена почала попереднє розслідування щодо ухилення від сплати аліментів та підробки документів. У представлених в суди Тимощуком матеріалах, що підтверджували його правоту, нібито містилися завідомо неправдиві дані. Звинувачень футболісту не пред'являли, у прокуратури лише є підстави для розслідування фактів.
 
Оцініть матеріал
(37)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vladdal
Связался с кацапами и сам таким стал.
Владимир Пидвирный
Оце мразь пиздебурська.
Cassini
гнилой анатолий - это просто эталон существа без совести.
Александр Бондарь
Он всегда был тварью ,а теперь себя раскрыл полностью.Гнида редкая
Kantemirov
По стопам великого вчителя Х#йла, той також дружину покинув...Чмирі скрєпні
VVV
Сподіваюсь вона відбере у нього все до копійки
Denmark1107
Давай, Надюша, дотискуй цього мерзотного пиТар-буржзького козла. Така гнида заслуговує на повне знищення.
AЛВ
"Зажав" від дружини футболки - секонд хенд.!!!
Вадим Вадим
garik83, 12.09.2019 07:59+1
Донецкая сущность.
--------------------------------
он вообще-то из Луцка, так что луцкая сущность? А если он пидорком стал в Донецке, то , поверь, пидарком он был и в Луцке. Вот это поворот..........
Витя Астанавитесь
Ну ясен пень что толик суду сан петербурга УЖЕ не нужен,он уже свое отработал.Вниманее вопрос,Кто следующий Неужели ярик
garik_trinity
Да женушка у него та еще ... не буду говорить. А вообще, оба друг друга стоят.
garik83
Донецкая сущность.