Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 10 вересня 2019, 15:51
5530
2

Перша ліга. Мазяр пішов, щоб з’явитися у Львові

«Металіст 1925» на своєму полі несподівано поступився «Минаю»

| Оновлено 10 вересня 2019, 15:51
5530
2
Перша ліга. Мазяр пішов, щоб з’явитися у Львові
Металіст 1925

Продовжує радувати своїх уболівальників «Агробізнес». Шосту перемогу поспіль команда здобула вдома у протиборстві з «Гірником-Спорт», який, у свою чергу, чотири тури поспіль йде без перемог. Волочиський колектив нарешті зумів обіграти гірників, бо у минулому сезоні цього зробити не вдавалося.

Якщо «Агробізнесу» даний поєдинок приніс тільки користь, то ось для команди з Горішніх Плавнів він увінчався відставкою головного тренера Мазяра. Утім, вже сьогодні знаний фахівець був представлений новим керманичем «Львова».

«Чорноморець», вигравши у шостому турі, знову взявся тринькати очки. У минулому турі нічия з «Минаєм» (0:0), цього разу — поразка від «Руху» — 0:2. А героєм зустрічі знову виявився Юрій Климчук, який за останній тиждень став зіркою львів'ян, зумівши забити чотири голи у трьох матчах.

Варто було Єгору Демченку повернутися до «Авангарду» з оренди у «Колосі», як він почав забивати за свій старий-новий клуб. Його гол виявився переможним у поєдинку 8-го туру проти «Балкан». Після цього краматорці стали третіми у таблиці.

«Металург», нарешті, виграв свій перший матч у чемпіонаті, перервавши семиматчеву серію без перемог. Запорожці на виїзді розгромили ще одного аутсайдера «Черкащину» — 3:0. В.о. головного тренера черкащан Віталій Кобзар почав свою роботу з поразки (екс-наставник Кирилюк звільнився після минулого туру).

Найрезультативніший поєдинок видали команди з нижньої частини таблиці. «Кремень» двічі відігравався по ходу зустрічі з «Прикарпаттям», однак івано-франківці зуміли дотиснути суперника і перестріляли його 4:2.

Однією з центральних у турі стала дуель «Інгульця» й «​​Волині». Перед початком сезону команди вперто називалися одними з претендентів на підвищення у класі, та насправді, вони поки що йдуть у середині таблиці, хоча й ближче до лідерської групи. В очному протистоянні супротивники завадили один одному взяти три очка, розписавши нульову нічию. Причому, зустріч пройшла не тільки без голів, але й без попереджень та вилучень.

Неймовірний матч у Харкові видали місцевий «Металіст 1925» із «Минаєм». Подарували глядачам п'ять голів, три пенальті і два вилучення (обидва у господарів). Харків'яни примудрялися відіграватися у меншості, але залишившись вже удев'ятьох, були безсилі проти точного переможного удару Гегедоша на 89-й хвилині.

А ось «Оболонь-Бровар» обійшлася без сюрпризів і видерлася на четверту сходинку. Команда Сергія Ковальця впоралася вдома з «Миколаєвом» — 2:0 і обійшла в таблиці якраз «Металіст 1925». «Корабели», у свою чергу, після непоганого старту не можуть виграти вже чотири матчі. 

Перша ліга. 8-й тур

8 вересня, неділя

«Балкани» — «Авангард» — 0:2
Голи:
Демченко, 11, Бородай, 22.

«Черкащина» — «Металург» — 0:3
Голи:
Сарапій, 33 пенальті, Загоруйко, 77, 90 + 1.

«Агробізнес» — «Гірник-Спорт» — 4:0
Голи:
Груша, 35, Черненко, 37, 74, Сікорський, 58.

«Кремінь» — «Прикарпаття» — 3:4
Голи
: Сафонов, 18, Єрмаченко, 33, Локтіонов, 72 — Дитко, 11, Худоб'як, 20, 39, Кузьмін, 65.

«Інгулець» — «Волинь» — 0:0

«Рух» — «Чорноморець» — 2:0
Голи:
Климчук, 71, 83 пенальті.

9 вересня, понеділок

«Металіст 1925» — «Минай» — 2:3
Голи:
Кольцов, 19 пенальті, Вентура, 82 — Гавриленко, 10, Нурієв, 37 пенальті, Гегедош, 89.

Вилучення: Дехтяренко (М-1925), 36, Прядун (М-1925), 65.

«Оболонь-Бровар» — «Миколаїв» — 2:0
Голи:
Гуськов, 45+2, Коваленко, 73.

Вилучення: Кушніренко (М), 83.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ПЕРШОЇ ЛІГИ

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
kum_Poltava_
"Найрезультативніший поєдинок видали команди з нижньої частини таблиці. «Кремень» двічі відігравався по ходу зустрічі з «Прикарпаттям», однак івано-франківці зуміли дотиснути суперника і перестріляли його 4:2."
«Кремінь» — «Прикарпаття» — 3:4
Голи: Сафонов, 18, Єрмаченко, 33, Локтіонов, 72 — Дитко, 11, Худоб'як, 20, 39, Кузьмін, 65.
Виправте рахунок в тексті.
Sport
Ну и зря, в Горишних прекраснейшая рыбалка.