Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 10 вересня 2019, 14:12
4498
6

Грегг ПОПОВИЧ: «Я думаю, 3-очкові кидки вбивають баскетбол»

Головний тренер збірної США зробив цікаву заяву про нинішній баскетбол

| Оновлено 10 вересня 2019, 14:12
4498
6
Грегг ПОПОВИЧ: «Я думаю, 3-очкові кидки вбивають баскетбол»
Yahoo! Sports. Грегг Поповіч
Головний тренер збірної США і «Сан-Антоніо Сперс» Грегг Попович висловив думку про важливість 3-очкових кидків в баскетболі.
 
«Для мене 3-очковий кидок вбиває баскетбол. На жаль, схоже, він усім так подобається. Але, як мені здається, 3-очковий багато в чому позбавляє баскетбол первозданної краси, позбавляє руху. Все перетворюється в прохід і скидку.
 
У США я з усіма жартую: «А чому б нам не ввести 4-очковий, 5-очковий? Влаштуємо справжній цирк ». Ось, що я думаю. Я ненавиджу 3-очковий. Але доводиться цим користуватися. Потрібно слідувати загальному божевіллю, інакше ти програєш.
 
Щось зміниться. Правила зміняться і чистота повернеться в баскетбол, ривки по лицьовій, стратегія. Легко знайти того, хто може обігравати один на один і кидати. По-моєму, це нудно», - сказав Попович.
 
Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віталій Яценко
Двоочкові теж вбивають баскетбол. І взагалі, а хто ці кільця придумав. Краще без них. Буде стратегія, красота...
digsum
Надо бы ввести в футболе. Прямой удар во время игры с 30+ метров засчитывается как два гола, вот бы было меньше возни, а больше ударов. Красота!
D.Lanskoy
Попович настолько великий тренер, что задаешься вопросом: а кто я такой, чтобы ему перечить? Я понимаю, почему он так говорит. Просто современный баскетбол достиг такого уровня точности в бросках практически с любой дистанции, что случился прорыв - если раньше защита ограничивалась пределами трехочковой зоны, то сейчас тренерам приходится решать практически нереальную задачу: как закрыть таких как Стив Карри, которы может бросить далеко за пределами 3-очковой линии с убийственной точностью? Началось все в Голден Стейт, но теперь и Хьюстон, и Торонто, и другие могут так же. Забавно, что именно у Поповича в 90е была пара классных легких игроков, если не ошибаюсь, Эллис и Эллиот, которые валили трехочковые один за одним, а теперь он жалуется Но, увы, ничего не вернешь назад, баскетбол уже не будет таким, как прежде.
ManUtd
Наркотики?
dedpixto
я, на підтримку Поповича, вважаю, що слід увесь майданчик розкреслити, як географічну мапу, на паралелі та мерідіани, і з кожної клітини визначити вартість броску, а також ділити вартість броску на час, який проходить з моменту початку володіння командою м'яча до потрапляння у кошик - щоб змусити збільшити швидкість, принаймні, в останні дві хвалини!