Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 09 вересня 2019, 18:42
8478
0

Руслан Ротань: «Недавнє покоління було розбалуване фінансами»

Тренер молодіжки каже, що гравцям важливо сфотографуватися для Instagram

| Оновлено 09 вересня 2019, 18:42
8478
0
Руслан Ротань: «Недавнє покоління було розбалуване фінансами»
2+2. Руслан Ротань
Наставник збірної України U-21 Руслан Ротань після програшу фінам (0:2) на старті відбору Євро-2021 розповів про особливості роботи з молодими гравцями:
 
«У молодого гравця психологія виходить на перший план, а не фізичний стан. Йому потрібна довіра. В цьому аспекті нам потрібно розмовляти з ними, працювати. Ми бачимо їх потенціал, хочемо його розкрити.
 
Зараз молоді футболісти отримують більше ігрової практики, ніж у наш час. Але давайте тверезо подивимося: у кого з молодих є постійне місце в основі? На пальцях однієї руки можна перерахувати. Так, молодий, хороший, але твердого місця в основі нема.
 
Це проблеми футболістів і психології. Головне, сприймати те, що від них вимагають тренери в клубах і збірній. Покоління 10-річної давності було розбалуване фінансами. Це зіграло роль в подальшій кар'єрі. Сьогодні гравці голодні, працюють і не дивляться на гроші.
 
Зараз важливо зіграти матч в основному складі та потім сфотографуватися для Instagram. Кожне покоління талановито по-своєму. Сьогодні молодим в певному сенсі легше, менше легіонерів, вони не відбирають місце в складі. У них більше шансів зіграти, але при цьому є життєві труднощі».
 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.