Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 02 грудня 2020, 03:56
25575
6

Дружина Дентіньо: бразильська Іра Морозюк, або Дівчина з важкою долею

Дружина хавбека «Шахтаря» Дентіньо – Дані Соуза – є дуже популярною в Бразилії

| Оновлено 02 грудня 2020, 03:56
25575
6
Дружина Дентіньо: бразильська Іра Морозюк, або Дівчина з важкою долею
Instagram

Дані Соуза — бразильська модель і за сумісництвом дружина гравця «Шахтаря» Дентіньо — є однією з відомих персон в своїй країні, так як завжди ділиться в Instagram зі своїми підписниками цікавими моментами з життя. З 2011 року вона проживає в Україні разом з чоловіком, а також трьома дітьми — Бруно Лукасом, Рафаеллою та Софією. 

Побувавши цього літа в Бразилії, де сім'я Дентіньо проводила відпустку після сезону-2018/19, Дані Соуза поспілкувалася з місцевими журналістами з Globo.com, розповівши багато цікавого про себе і свою сім'ю.

«Сім'я — це те, що я постійно шукала для поліпшення свого життя. Саме сім'я є для мене однією з найважливіших речей, які я хотіла отримати. У спілкуванні з чоловіком я часто жартую, що де б ми не знаходилися, ми будемо щасливі. Все тому, що колись ми обидва були дуже простими. Гроші — це засіб. Завдяки їм у нас є крута можливість дати нашим дітям те, чого в дитинстві були позбавлені ми самі. Сьогодні наші діти вчаться в хорошій британській школі. Дуже приємно бачити, що вони говорять англійською і деякими іншими мовами. Все це ті елементарні речі, які я та мій чоловік не могли мати, будучи дітьми. За це варто платити гроші», — говорить Дані Соуза.

Її життя далеко не завжди було настільки шикарним. Вона народилася в Лажисі — місті з населенням близько 160 тисяч в штаті Санта-Катаріна. Дані Соуза дуже рано почала працювати. У сім років їй доручали прибирання будинку й приготування їжі для сім'ї, а, ставши підлітком, дівчинка стала відповідальною за рутинну роботу в пекарні. Це був тільки початок шляху до кращого життя, і за цей час траплялося всяке.

«Люди мало знайомі з моєю життєвою історією. Я завжди була дуже працьовитою. При цьому у мене ніколи нічого не було. Я не мала навіть особистих капців та взуття. У нашому домі завжди була брудна підлога, а моє життя було дуже простим. Але я дуже багато зробила, щоб це змінити. У сім років я готувала їжу для всієї родини і сама прибирала будинок. До цих пір я ненавиджу мити підлоги та посуд. Сьогодні я більше нічого не роблю по дому, тому що дуже багато працювала в дитинстві в той час, коли інші грали й раділи життю», — згадує дружина Дентіньо.

Вона зізнається, що мала справу з насильством у власній родині. «Я пройшла через усі види насильства, але я не люблю ділитися цими спогадами. Я завжди з жахом вислуховую історії людей, які ставали жертвами подібного. Але мій вітчим часто бив мою матір, а вона, в свою чергу, зривалася і била мене. Іноді ми з нею разом йшли з дому о третій годині ночі та безцільно вешталися вулицями під дощем тільки для того, щоб не перебувати разом з ним під одним дахом. Вісім років ми ховалися від мого вітчима, тому що одного разу він ледь не вбив мою маму. Він приставив пістолет до її голови й вистрілив. Дуло зіскочило і куля полетіла в інший бік, але зачепила мене».

«Крім того, мій дідусь знущався наді мною. Він мочився на мене. Я ніколи не розповідала про це. Я не розуміла, навіщо він це робить і боялася сказати матері, підняти це питання в родині. Він зупинився тільки тоді, коли я все розповіла тітці. Голова дитини настільки безладна в своїх думках, що іноді ми боїмося говорити те, що з нами відбувається. Сьогодні я кажу це людям в надії, що вони не будуть боятися. Багато хто проходить через неприємні моменти, але про це потрібно говорити, щоб мати шанс жити краще», — відверто каже Дані Соуза.

У 18 років доля подарувала дівчині нові страждання, коли вона завагітніла, але змушена була робити аборт, так як її тодішній хлопець не бажав ставати батьком. Після цього випадку Дані кинула все й поїхала в Сан-Паулу, щоб змінити життя. Вона домоглася успіху, стала фінансово незалежною через шість років, коли працювала помічницею в створенні популярного телевізійного шоу.

В даний час ця блондинка, крім популярного каналу в Youtube, управляє декількома сімейними підприємствами, які спеціалізуються на нерухомості, гастрономії та діяльності в сфері послуг. У Дані Соузи є підприємницька жилка, і після того, як її чоловік завершить кар'єру, вона планує взяти забезпечення сім'ї в свої руки завдяки примноженню капіталів, зароблених Дентіньо.

«Я завжди була заповзятливою. Я народилася в Лажисі і якби у мене не було цього бажання рости та досягати успіху, я б до сих пір мила підлогу, прибирала за дітьми та безцільно проживала кожен день життя. Я не боюся змін та роботи. Не люблю довго сидіти на місці, тому завжди шукаю для себе нові виклики. Якщо у мене щось не виходить, то я не буду страждати й придумаю щось нове. Зараз я намагаюся домогтися успіху в якості підприємця. Хочу, щоб ці компанії забезпечили нам з чоловіком надійний тил в майбутньому, адже він незабаром завершить кар'єру футболіста. Ми хочемо, щоб наші інвестиції стали успішними в майбутньому», - підкреслює дружина Дентіньо.

 Наскільки легко було адаптуватися до життя в Україні?
— Оскільки ми пройшли багато чого в житті, то можемо адаптуватися скрізь. Мій чоловік повинен жити там через роботу. Це нелегко, тому як деколи доводиться тренуватися навіть на снігу. Але я адаптувалася достатньо легко, як і наші діти. У нас також є можливість досить часто літати до Бразилії. Я проводжу два місяці тут, а потім три або чотири місяці - там. Приємно, що в Україні у нас є безпека і свобода пересування. У Бразилії я дуже боюся виходити на вулицю, тому що одного разу невідомі намагалися викрасти мою маму. Вони вистежили нас і знали повний розпорядок дня та всі звичаї. Я була налякана. З цієї причини, коли ми в Бразилії, то багато не гуляємо.

 Ви добре переносите холод?
— Ми не звикли до такої погоди, а крім того, є деякі проблеми з їжею, адже в Україні вона зовсім інша. Ми сумуємо за нашою рідною кухнею. Настільки, що я навіть привожу з собою боби, яловичину, згущене молоко... Наприклад, торти в Україні на смак дуже дивні. Тому ми беремо всі інгредієнти з собою, щоб потім робити торти за бразильськими рецептами.

 Як ви відчуваєте, що можете дати дітям те, чого не мали в дитинстві самі?
— Ми з чоловіком дуже сильно балуємо дітей. Іноді ми навіть думаємо: «А чи правильно ми робимо?» Все тому, що у наших дітей немає чітких інструкцій, за якими вони повинні жити. Але, на щастя, в нас дуже хороші діти. Нещодавно ми були в магазині, де шукали нові речі для своїх дітей, але вони виявилися дуже схвильованими, побачивши бездомних ровесників. Вони підійшли до нас і сказали: «Давайте допоможемо й усиновимо цих діток. Давайте купимо їм їжі». А син навіть сказав мені: «Мама, я зароблю багато грошей і все віддам бідним». Я вважаю, що це дуже круто. Це суть, яка є всередині мене і мого чоловіка. Я сподіваюся, що отримуючи все бажане, наші діти будуть мати почуття милосердя, співчуття та любові до ближніх. Можу сказати, що мої співробітники завжди їдять разом зі мною. Їх діти проводять з нами свята та веселяться разом. Я не роблю різниці між людьми, ґрунтуючись на їх матеріальних можливостях. Для мене всі люди рівні.

 Ви вірили, що одного разу у вас буде сім'я - така, як зараз?
— Коли я працювала на телебаченні, то не бачила для себе такої можливості, тому що всі відносини були якимись поверхневими. Люди не сприймали все серйозно. Всередині себе я дуже переживала і задавала собі питання: «Чи буде у мене колись така сім'я, яку я хочу?» Коли я зустріла свого чоловіка, то це було особливе почуття. З ним мені було дуже комфортно і я розуміла, що цей той чоловік, з яким я разом хочу ростити й виховувати спільних дітей. Так, в житті нам доводиться стикатися з поганими людьми, але Бог милостивий і завжди дає нам більше за наше терпіння.

 Ви говорили, що найпотаємніша ваша мрія - створити сім'ю...
— Довгий час я була секс-символом, але при цьому боялася, щоб хтось чужий доторкався до мене. Мій дід знущався наді мною. Також я пам'ятаю вчинки своєї матері. Я пройшла через ці травми і змогла подолати їх. Після всього цього, в 18 років я завагітніла. Я дуже боялася своєї матері. Мій хлопець сказав, що ми одружимося й відвів мене в свій будинок. Там його мати дала мені якийсь чай, примовляючи, що він корисний для майбутньої дитини. Після цього я прокинулася в усьому білому, лежачи на столі. Мені дуже хотілося в туалет, але я відчувала гострий біль. На мої крики прийшла якась жінка і без наркозу зробила кюретаж. Потім працівник госпіталю посадив мене в машину й висадив біля дверей будинку мого хлопця. У моїх руках була маленька сумочка, куди поміщався весь мій одяг. Я дзвонила й стукала в двері, але мені не відкрили. В той день я багато плакала, але потім сказала собі: «Починаючи з сьогоднішнього дня, я не дозволю більше нікому заподіяти мені біль». З цього моменту моє життя змінилося. Я більше не поверталася до свого дому, бо не хотіла знову стикатися з насильством. Я почала жити своїм життям. Вони забрали в мене мою першу дитину, тому зараз мій чоловік і діти - це найголовніші люди в житті!

 Як вам вдалося пережити все це?
— Я проходила медобстеження й мені порадили звернутися до психолога. Спершу я подумала, що це дурість. Але потім пішла та розповіла їй свою історію. Жінка, вислухавши мене, сказала: «Нічого собі, після всього пройденого я здивована, що ти сидиш переді мною в доброму здоров'ї». Психолог не зміг мені допомогти повністю, оскільки я пережила багато дитячих травм. Але тоді я зрозуміла, що мої діти з таким не зіткнуться ніколи. Я пройшла курси нейролінгвістичного програмування, щоб переосмислити життя і знати, як поводитися зі своїми дітьми. Коли це минуло, у мене з'явилося бажання допомагати людям. Сподіваюся, в майбутньому я зможу реалізувати себе і допомогти комусь почати жити по-іншому. Все тому, що моє життя вийшло дуже контрастним.

 Вам довелося відмовитися від кар'єри на телебаченні заради подружнього життя. Як це відбулося?
— На початку було дуже складно. Я не хотіла йти, але у мене виникли проблеми з директором, який зажадав від мене записати для телебачення кілька історій з приводу мого знайомства з Дентіньо, та я відмовлялася. Він повідомив, що якщо я не піду у нього на поводу, то мене звільнять. Так що, по суті, це був мій вибір, а не його. В цей же час мій чоловік покликав мене в подорож, яку йому належало зробити в кар'єрі. Він хотів знати, наскільки я підходжу йому. Але перед від’їздом інші люди на ТБ сказали, що моя проблема полягає тільки з цим директором, тому якщо я колись захочу повернутися, то двері для мене залишаються відкритими. Звичайно, мені було сумно, але після того, як я побачила, що наші відносини з Дентіньо розвиваються дуже гармонійно, я ні про що не шкодувала. Ми вирішили зіграти весілля, коли повернулися до Бразилії у відпустку.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grécia🇬🇷 😍😍

Публикация от Dani Souza (@dani_souza_)

— Як люди відреагували на ваше знайомство з Дентіньо?
— Ми дуже довго зустрічалися таємно. Коли люди дізналися про наші зустрічі, то це було шоком для мене через велику кількість негативних реакцій. Люди називали мене корисливою жінкою, а його - потворним чоловіком. Це була дуже резонансна історія для Бразилії. Тому ми із задоволенням сприйняли можливість пережити нашу спільну історію за межами рідної країни, ніж залишатися всередині цього негативу.

 Ви завжди вважалися сильною та навіть жорсткою жінкою. Що змінилося, коли ви стали матір'ю?
— Я не могла обійняти людей, тому що відчувала себе ніяково. Не могла бути ніжною, тому як мене вважали холодною. Але все це не так. Сьогодні я годинами можу сидіти й спілкуватися з дітьми. Це саме чудове почуття в світі. Материнство зробило мене кращою. Я не розумію, як люди можуть погано поводитися з дітьми. Якби була воля мого чоловіка, то в нас було б ще більше дітей. Але йому простіше про це думати. Матір'ю бути набагато складніше. Можливо, коли ми повернемося до Бразилії, то це питання знову стане актуальним. Але зараз поки ні.

 Ви б хотіли коли-небудь повернутися і знову жити в Бразилії?
— Ми любимо Бразилію та хочемо жити тут знову. Це одна з найтепліших та найгостинніших країн світу. Зараз ми живемо в місті, де не тільки холодна температура, але й такі ж люди. Вони рідко посміхаються та завжди дуже закриті. Ми сумуємо за спілкуванням з бразильцями, особливо з рідними для нас людьми. Коли ми приїжджаємо до Бразилії, то наш будинок завжди повний і там завжди гамірно.

Переклад та адаптація Олексій СЛИВЧЕНКО

Оцініть матеріал
(37)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Кубок Азії U-23. Південна Корея не зіграє на ОІ-2024, важка перемога Японії
Футбол | 26 квітня 2024, 02:55 0
Кубок Азії U-23. Південна Корея не зіграє на ОІ-2024, важка перемога Японії

Південна Корея в довгій серії пенальті поступилася Індонезії – 2:2 (пен. 10:11)

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 26 квітня 2024, 12:40 16
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Martin Cristofer
Ну ця хоч на шиї не сидить
turist86
До чого порівняння з Морозюк? Ірина фіфа і тусовщиця, яка в житті не піде мити підлогу, не протягне і дня без телефонів, інстаграмів і т. д.
Ukraine_Kiev_Fan
А при чем тут Морозюк к этой женщине? Она же не открывает сиськами бутылки с бухлом и не бегает голая в мусульманских странах
Руслан Сиренко
Господи, это тут ещё зачем? Хватало и мрзюк и то надо было раздел юмор сделать
Myroslav90
Побачив в заголовку Ірина Морозюк і тут думаю буде купа голих фоток чи шось в тому роді...а тут історія сильної дівчини, жінки і матері своїх дітей..на таких історія фільми знімають...