Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 07 вересня 2019, 13:40
8147
11

Андрій ШАХОВ: «За які заслуги призначили Ротаня?»

Експерт обурений поразкою збірної України U-21 від Фінляндії

| Оновлено 07 вересня 2019, 13:40
8147
11
Андрій ШАХОВ: «За які заслуги призначили Ротаня?»
xSport. Андрій Шахов

Відомий журналіст і експерт Андрій Шахов прокоментував сенсаційну поразку збірної України U-21 від Фінляндії з рахунком 0:2 у відборі на Євро-2021:

«Порівняйте збірні Петракова та Ротаня. У Петракова залізна організація, всі гравці розуміли, чого хоче тренер, діяли дуже надійно. Коли через травми/дискваліфікації вилітали лідери, не виникало жодних проблем, їх гідно міняли дублери. Ротань випустив п'ятьох чемпіонів світу в стартовому складі, маючи апріорі сильніший центр півзахисту, ніж у збірної U-20. І що?

Можна скільки завгодно говорити про масу втрачених моментів і невезіння, але від цього ж краще не станеш. В обороні - жах. Перший гол, якби пропустили мальтійці або андоррці, я б сміявся: воротар відбиває перед собою, а Бондар, який ідеально відіграв на МЧС, розставляє руки і ноги, вважаючи, що хтось його оббігати буде, коли можна тільки ногу просунути.

У Петракова в збірній таке, здається, взагалі було неможливим. Я розумію, що Ротань - молодий тренер, що у нього перший матч ... Але з такою організацією гри МЧЄ нам не світить.

Я страшенно розчарований. Адже покоління дуже хороше. Зверніть увагу, як досвідчений тренер фінів перебудувався по ходу матчу. А наш тренер і не перебудувався, і гравців не заспокоїв, і, по-моєму, до суперника недостатньо підготувався.

До слова, питання до керівництва ФФУ. За які заслуги Ротаня призначили тренером? Досвіду нуль, працював тільки в штабі Шевчука, який і сам був таким же недосвідченим».

Оцініть матеріал
(42)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dudigo78
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Kevko
Ситуация, когда очень хорошая по потенциалу команда под руководством бездарного тренера провалила игру. При этом Ротань совершенно спокойно говорит: ничего страшного, продолжаем работать в выбранном направлении! Человек не способен не только готовить хорошую команду к игре, но и адекватно оценивать ситуацию и свою работу!
Alexsandr B
А Шевченка как брали? Тоже без опыта, ну был он помощником Фоменка на провальном евро... У нас все так... Тот кум, тот брат, сват
Владимир Копяк
За какие заслуги, спрашиваете? Я думаю что не за заслуги, их просто нет еще, но думаю что тут присутствовал фактор, который почти все решает в нашей жизни - банальные деньги.... Не секрет, что многие назначения тренеров различных сборных решаются таким способом...
Александр Сидорчук
А вдруг Ротань выведет сборную с первого места ,шо вы-балоболы будете говорить?
olex68
А при чем здесь кум ? У Шевы есть ИМЯ , под это имя можно подписать хороших иностранных спецов . Настоящий специалист дорожит своим именем и репутацией . А кто такой Ротань ? Кто придет работать к нему ? Да ни один уважающий себя спец не только тамошний , думаю и свои не согласятся . Да и кто пойдет работать с клоуном ? Еще в сезоне 17/18 Ротань числился футболистом у Хацика , а уже меньше чем через год главный тренер сборной U-21 ( хотя по сути это ВТОРАЯ сборная СТРАНЫ ) , так сказать без отрыва от производства - игроком на поле , под конец карьеры на скамейке запасных , после завершения карьеры игрока , сразу на тренерскую скамейку . Вот это карьера , хоть в книгу ГИННЕСА записывай . ШЕВА , кстати , мог стать тренером сборной в 2012 без всяких тренерских курсов , но ОТКАЗАЛСЯ , и два года учился на курсах , в 2015 получил тренерскую лицензию PRO ( интересно какая лицензия у Ротаня ? ) , потом в 2016 Шева полгода наблюдал за работой Фоменко , так сказать сходил в курс дела ) и лишь после всего этого стал у руля сборной . Как по мне это не одно и тоже .
Lucky Lucky
Кони, вы же говнили юниорскую сборную за их игру на МЧМ и в группе отправляли их домой, рассказывали про Шевченко до Лиги Наций) Если бы вчера реализовали хотя бы половину своих моментов, все бы тихонечко позакрывали рты и сидели молча) Такие смешные, просто жесть