Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 27 лютого 2021, 21:05
3736
0

Ігор СОРОКА: «Хочемо виграти у переможців Ліги чемпіонів»

Мотор зіграє з Вардаром

| Оновлено 27 лютого 2021, 21:05
3736
0
Ігор СОРОКА: «Хочемо виграти у переможців Ліги чемпіонів»
Мотор
У суботу, 7-го вересня, запорізький «Мотор» на майданчику «Юність» прийме найсильніший клуб Європи македонський «Вардар», який є чинним переможцем Ліги чемпіонів і SEHA-Ліги. Початок матчу 17.15.
 
Команди зіграють в рамках другого туру SEHA-Ліги. Про завдання «Мотора» і про перемогу в першому турі над Татраном 25:24 розповів лівий крайній запорізької команди Ігор Сорока.
 
Розкажи детально про дії команди в останній атаці матчу з «Татраном»
 
Тренер своєчасно взяв таймаут, щоб ми підготували цю важливу атаку. У нас були хороші шанси зберегти нічию, але, щоб не втратити м'яч в кінці, не кидати в блок потрібно було грати на крайнього гравця, де перед ним не буде блоку і він зможе точно піти на кидок. Все це ми обговорювали і раніше, а в таймауті вирішили зіграти саме так.
 
Після чудового пасу Айденаса м'яч дійшов до мене. Я пішов на кидок і хочу сказати спасибі воротареві «Татран»: в момент мого стрибка він для чогось підняв ноги, я це побачив і кинув туди. Якби він цього не зробив, мені довелося б якось викручуватися, але воротар полегшив завдання. Мені ж треба було не прогавити його помилку.
 
Радісні емоції відразу ж накрили команду
 
Ми дістали гру, яку багато, як я знаю, вже вважали програною. Але ми не опустили руки. Тренер говорить нам, що боротися завжди потрібно до останньої секунди. І це не просто слова. Цього разу саме на останній секунді ми вирвали три очки. Емоції, дійсно, зашкалювали. Ситуація для перемоги була дуже важкою, але ми зробили це. Почати Лігу з перемоги на виїзді проти хорошої команди - радості не було меж.
 
Є всі підстави говорити, що гра проти «Вардару» може бути не менш важкою. Попереду матч проти найсильнішого клубу Європи.
 
«Вардар» - найважчий суперник у нашій групі. Але ми дуже добре граємо вдома і, думаю, легко їм тут не буде. Ми хочемо виграти у переможця Ліги чемпіонів, щоб заявити про себе, про свої можливості. Тому настрій буде позамежний.
 
Їх сила полягає в правому напівсередньому. Це один з особливих гандболістів - Дайніс Кріштопанс. Грати з ним буде дуже важко. Він довів їх до перемоги в Лізі чемпіонів, але нам потрібно впоратися з ним. «Вардар» - це команда на характері. У них немає, як у ПСЖ, десяти зіркових гравців. Але вони дуже зіграні, розуміють один одного і у них такий характер, що вони завжди б'ються до кінця.
 
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Оновлено список претендентів на Золотий м'яч 2024. Роналду випав з топ-20
Футбол | 23 квітня 2024, 07:25 28
Оновлено список претендентів на Золотий м'яч 2024. Роналду випав з топ-20

Головним фаворитом все також є Джуд Беллінгем, Ліонель Мессі замикає двадцятку

Циганков влітку може перейти в клуб, який цього сезону приголомшив Європу
Футбол | 23 квітня 2024, 00:12 7
Циганков влітку може перейти в клуб, який цього сезону приголомшив Європу

Віктор Циганков може стати гравцем «Баєра»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.