Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
|
2499
0

Україна U-19 розійшлася миром з однолітками з Румунії

Наступний спаринг між цими командами відбудеться 8 вересня

Україна U-19 розійшлася миром з однолітками з Румунії
УАФ
В п'ятницю, 6 вересня, юнацька збірна України U-19 (футболісти не старші 2001 року народження) провела в Бучі перший із двох запланованих товариських матчів проти однолітків із Румунії.
 
На початку поєдинку ініціативою заволоділи гості, які досить швидко відкрили рахунок, реалізувавши пенальті на 4-й хвилині. Але незабаром українці взяли гру під свій контроль і на 22-й хвилині втілили свою перевагу в забитий м'яч. Ефектним ударом відзначився Волошин. Однак на перерву команди пішли за гольової переваги румунів, які на 41-й хвилині скористалися плутаниною в обороні синьо-жовтих. 1:2.
 
Другий тайм активніше почала команда Олега Кузнецова, і на 52-й хвилині Надольський відновив рівновагу в рахунку. Гра й надалі проходила в основному на половині поля гостей. На 87-й хвилині через вилучення суперник залишився в меншості, однак дотиснути румунів не вийшло. У підсумку нічия — 2:2.
 
Україна (U-19) — Румунія (U-19) — 2:2 (1:2) 
Голи: Волошин (22), Надольський (52) — (4, з пенальті), (41). 
 
Україна: Трубін, Якуба, Мудрик, Ярош, Біловар, Надольський, Гуров (Батагов, 61), Михайленко (Духота, 72), Шулянський (Хондак, 72), Волошин (Гудзинський, 72), Гірний (Біблик, 61).
 
 
Нагадаємо, що це один з етапів підготовки синьо-жовтих до кваліфікації Євро-2020 (U-19), матчі якої команда Олега Кузнецова проведе 13-го, 16-го й 19 листопада. Суперниками українців у боротьбі за путівки до еліт-раунду змагань будуть збірні Швеції, Словенії та Естонії.
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.