Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
|
6079
14

ІСМАЇЛІ: «Була пропозиція грати за збірну України»

Гравець розповів про можливості виступати за збірну України

ІСМАЇЛІ: «Була пропозиція грати за збірну України»
twitter.com/fcshakhtar

Захисник «Шахтаря» Ісмаїлі підтвердив, що свого часу у нього була можливість прийняти українське громадянство і виступати за національну команду.

«Знаю Андрія Шевченка. Ми знайомилися. Мені зробили пропозицію, щоб інтегруватися в національну збірну України. Дуже зрадів цьому виклику, адже я міг захищати кольори країни, яка мене так добре прийняла. Плюс пропозиція надійшла від такої людини, як Шевченко. Я завжди стежив за «Міланом», коли він грав там. Для мене він був кумиром. І пропозиція від нього викликала у мене велику радість».

«Але в таких ситуаціях потрібно багато всього обміркувати. Я спілкувався зі своєю сім'єю. Також я вірю, що в Україні є молоді гравці, які можуть виконувати цю роботу. У них є всі якості, щоб виступати за збірну України».

«Тому я прийняв краще рішення для мене - відкинути пропозицію. Але навіть якщо б прийняв, то був би не менш щасливим», - розповів Ісмаїлі.

Основним лівим захисником збірної України є Віталій Миколенко.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ukraine Donetsk
Достойно ответил.
johndow11
Миколенко с Соболем должны проставиться) Исмаили, конечно, посильнее их пока, но вот именно за эту позицию как-то не страшно в перспективе. А бразилец бы их на пару лет прогресса лишил
Ukraine
Редкий случай Бразильца, когда понимаешь, уважаешь, не только за игру но и за интервью.
Видео |
Лучший левый защитник, хороший человек, и большой профессионал
Ukraine_Kiev_Fan
Да Исмаили 2 последних сезона был просто великолепен и даже в Лиге Чемпионов выделялся на фоне остальных игроков. Вспомните только его сольный проход на последних секундах матча против Ромы. Он действительно ТОП и видно, что уважает страну работодателя. Не ломился из Шахтера, даже когда на контакты выходили с ним из Англии и Италии. Не писал в инстаграмме комментарии 12 - летнего подростка. Человек рад тому, что у него есть. По крайней мере ведет себя как профессионал и на поле и за ним. С Срной не сравнить по этим качествам
«УАФ– М а ф і я!»
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Bolshoi
«Поэтому я принял лучшее решение для меня – отвергнуть предложение
-------------------
Спасибо тебе чувак за адекватность, у наших футбольных деятелей её явно не хватает.
tima fialko
У хлопця є принципи.Поважаю.
«УАФ– М а ф і я!»
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
ua-goahead
Шкода, що багато зі співгромадян оцінюють натуралізацію саме через призму "боротьби з перспективами вітчизняних футболістів". Мені здавалося, що після Євро-16 для людей стане зрозумілим, що проблема не у натуралізації як такій, а в тому, що група мажорів не хоче перенапрягатися у матчах за головну команду країни. Якраз притік частини гідних легіонерів і міг стати одним із заходів, щоб поставити їх на місце. Хіба було б погано додатково мати у складі Тайсона, чи створити шалену конкуренцію на лівому фланзі з приходом Ісмаїлі. Ніхто ж не каже, що їм потрібно гарантувати місце. Це було б погано у будь-якому випадку, незалежно чи мова про українця чи про натуралізованого іноземця. Іншим чинником подолання пофігізму збірників мало б стати розширення числа потенційних кандидатів-українців (запрошувати виконавців хоч з другої ліги Сінгапуру, якщо людина демонструє гру, а не бачити лише два клуби), які можуть одержати виклик у збірну. Адже раніше часто наші тренери грали всі матчі, навіть товарняки, одним набором гравців. Шева так сяк частково робить і те й інше. Тому молодець. І в натуралізації немає нічого поганого, Якщо застосовувати її правильно.
fut61fan
ну і баран
Shevchenka2019
НІ НАТУРАЛІЗАЦІЇ