Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 06 вересня 2019, 13:06
2825
0

Словаччина – Хорватія. Прогноз і анонс на матч відбору до Євро-2020

Без права на поразку

| Оновлено 06 вересня 2019, 13:06
2825
0
Словаччина – Хорватія. Прогноз і анонс на матч відбору до Євро-2020
Twitter
У п'ятницю, 6-го серпня, відбудеться поєдинок четвертого туру кваліфікації чемпіонату Європи-2020, в якому збірна Словаччини в Трнаві буде приймати національну команду Хорватії.
 
Майбутні суперники перебувають на сусідніх позиціях в турнірній таблиці групи Е, тому складно переоцінити важливість цієї зустрічі. Обидві команди в перших трьох турах здобули по дві перемоги, а також зазнали однієї поразки. З 6 очками в активі словаки і хорвати ділять друге і третє місця в квінтеті.
 
Словаччина почала відбір з домашньої перемоги над Угорщиною, однак у другому турі на виїзді виявилася слабкішою за Уельс. В останньому матчі команда Павела Гапала в гостях розгромила команду Азербайджану з рахунком 5:1. Саме перемога з великим рахунком дозволяє «словацьким соколам» знаходитися вище в таблиці, ніж хорвати.
 
«Шашкові» обидві свої перемоги здобули в рідних стінах з мінімальною перевагою. Спочатку був обіграний Азербайджан, а потім і Уельс. Причому в обох випадках фінальний рахунок був 2:1. А ось в третьому турі хорвати, які, нагадаємо, ще рік тому грали в фіналі чемпіонату світу, на виїзді мінімально поступилися збірній Угорщини (0:1).
 
Очолює турнірну таблицю групи Е збірна Угорщини, в її активі 9 очок. Однак, на відміну від інших збірних, лідери провели 4 матчі. Так чи інакше, в цій групі за путівку на Євро має серйозний намір боротися і Уельс, у якого 3 бала. Одна осічка хорватів або словаків дозволить Бейлу і компанії впритул наблизитися до них.
 
Історія особистих зустрічей між національними збірними Словаччини та Хорватії налічує 4 поєдинки. Два з них закінчилися перемогами Хорватії, а інші два матчі завершилися нічиєю 1:1. Правда, останній матч між цими збірними відбувся ще в 2010 році.
 
Орієнтовні склади:
 
Словаччина: Дубравка – Пекарик, Вавро, Шкриньяр, Ханко; Куцка, Гамшик, Лоботка; Руснак, Дуда, Мак.
 
Хорватія: Лівакович – Барішич, Віда, Ловрен, Едвай; Брозовіч, Модріч, Перішич, Ковачіч, Брекало; Крамаріч.

6 вересня, п'ятниця

Словаччина – Хорватія
Трнава. Стадіон «Міська Арена». 21:45
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
Арбітр: Фелікс Брих (Німеччина)
Прогноз Sport.ua — 1:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.