Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 05 вересня 2019, 13:29
9954
6

10 трансферів цього літа, які не відбулися

Тут Тайсон, Погба, Бейл і, звичайно ж, Неймар

| Оновлено 05 вересня 2019, 13:29
9954
6
10 трансферів цього літа, які не відбулися
ФК Шахтар. Тайсон

Нещодавно зачинилося трансферне вікно, яке подарувало відразу кілька мильних опер, що щасливо закінчилися. Як, наприклад, перехід до «Баварії» Коутиньо або Ікарді - в «ПСЖ». Однак відразу кілька трансферних саг так і залишилися без логічного закінчення. І по звучності облому вони напевно можуть дати фору тим переходам, що відбулися.

До вашої уваги - десять найгучніших, за версією Sport.ua, трансферів літа-2019, що не відбулися.

10. Тайсон, «Шахтар». Куди міг піти: «Рома», «Мілан»

Ця «бомба» рвонула на самій фінішній стрічці «вікна». Капітан «Шахтаря» Тайсон прекрасно себе почував в донецькій команді, поки предметний інтерес до бразильця не з'явився з Італії. Спочатку претендентом номер один на універсального півзахисника була «Рома», з головним тренером якої Фонсекою бразилець небезуспішно працював пліч-о-пліч у складі чемпіонів України.

Римляни запропонували за Тайсона 15 мільйонів євро, донеччани хотіли в два рази більше. Переговори зайшли в глухий кут. І тут на арені з'явився «Мілан», який запропонував вже 20 мільйонів. Але чи то «гірників» знову не влаштувала сума відступних, чи то клуби просто не встигли оформити угоду, але факт залишається фактом: мрія Тайсона пограти в серйозному клубі Західної Європи накрилася мідним тазом.

9. Каліду Кулібалі, «Наполі». Куди міг піти: «Челсі», «Барселона», «МЮ»

Цей потужний, але досить технічний центрбек «Наполі» вже не перший сезон є ласим шматочком на трансферному ринку. Сильні футбольного світу не один раз підкочували до неаполітанців на предмет ангажементу сенегальця. Однак керівництво «партенопейців» залишалося непохитним. Не стало винятком і останнє міжсезоння. «Наполі» повісив цінник на Кулібалі - 250 мільйонів євро. Ідіотів не знайшлося.

8. Усман Дембеле, «Барселона». Куди міг піти: «ПСЖ»

Талановитий, але настільки ж недолугий футболіст міг стати розмінною монетою в очікуваному всіма поверненні Неймара в «Барселону». Француз міг відправитися замість бразильця в «ПСЖ». Але, як видно, не захотів. У всякому разі, Усман залишився на «Камп Ноу». Хоча, якщо він не змінить своє ставлення до справи, надовго в «Барсі» не затримається.

7. Іван Ракітіч, ​​«Барселона». Куди міг піти: «ПСЖ», «Інтер», «Ювентус»

Ще один футболіст чемпіонів Іспанії, який міг піти геть, але залишився в «Барсі». Хоча в цьому випадку мова йде не про недбалість гравця, а про його вік. Івану вже 31 рік, і від колишньої чіпкості і швидкості практично не залишилося і сліду. «Блаугранас» хотіли його спихнути в «ПСЖ». В обмін на все того ж Неймара. Хорват в Париж не захотів. Пізніше каталонці мали намір обміняти опорника на Джана з «Ювентуса», але теж не вийшло.

6. Пауло Дібала, «Ювентус». Куди міг піти: «ПСЖ», «МЮ», «Інтер», «Тоттенхем»

Куди тільки не відправляли цього аргентинця останнім часом. Особливо після того, як в «Юве» з'явився Роналду. Однак Пауло, напевно, настільки комфортно в Турині, що лавка для запасних в «Юве» для нього більш підходящий варіант, ніж, наприклад, місце в основі «Тоттенхема». Саме «шпори», які вирішили в це міжсезоння нарешті витрачатися, були найбільш наполегливі і конкретні в своєму бажанні, запропонувавши за Дібалу 70 мільйонів євро. Але віз і нині там.

5. Кіліан Мбаппе, «ПСЖ». Куди міг піти: «Реал»

Головний талант чемпіонів Франції має в клубі незаперечний авторитет, залізобетонне місце в основі і захмарну зарплатню. Однак чемпіон світу дуже хоче виграти і клубний чемпіонат Європи. Кіліан вважає, що найпростіше втілити мрію в життя з «Реалом». Тим більше, що наставник «вершкових» Зідан дуже хотів бачити цього нападника у своїй команді. Дуже хотів бачити Мбаппе на «Сантьяго Бернабеу» і президент «королівського клубу» Перес. Але поки що керівництво «ПСЖ» категорично не налаштоване на будь-які переговори з даного приводу.

4. Крістіан Еріксен, «Тоттенхем». Куди міг піти: «Реал», «Ювентус», «МЮ», «Інтер»

4. Крістіан Еріксен, «Тоттенхем». Куди міг піти: «Реал», «Ювентус», «МЮ», «Інтер»

На цього півзахисника претендував «Реал». Навіть після того, як мадридці придбали у «Челсі» Азара. Крім того, провідні клуби Англії та Італії були не проти бачити у себе цього плеймейкера. Та й сам данець неодноразово натякав про своє бажання покинути «Тоттенхем». Але поки що інтерес так і залишився інтересом, а Еріксен залишається в складі «шпор».

Найбільш бажаний футболіст для «Реала». Зокрема, для Зізу. Мадридці довго і ретельно обходили і самого гравця, і манкуніанський клуб, але все марно. Не допомогли ні серйозні фінансові «заманухи», ні варіант із «бартером» та доплатою. Ні навіть бажання самого Погба піти з «МЮ». «Червоні дияволи» менше, ніж за 200 мільйонів, не побажали відпускати свого провідного футболіста. І досягли успіху в своєму небажанні, відхиливши паралельно і пропозицію «Ювентуса».

2. Гарет Бейл, «Реал». Куди міг піти: хоча б куди-небудь

17 мільйонів євро в рік «чистими» - така приблизна зарплата валлійця в «королівському клубі». Не так давно Гарет був ключовим виконавцем «Реала», без питань відпрацьовуючи свій «хліб з маслом». Але останнім часом роль Бейла в «Реалі» знецінилася: гравець втратив і місце в складі, і побив горщики з Зіданом. Все літо і тренер мадридців, і «королівський клуб» намагалися позбутися валлійської «валізи без ручки». Куди тільки не сватали Бейла: і в «Тоттенхем», і в «Баварію», і в Китай. Все повз ціль. Гарет залишається в Мадриді. Як мінімум до зими.

1. Неймар, «ПСЖ». Куди міг піти: «Барселона», «Реал», «МЮ», «Ювентус»

Мильна опера під назвою «Неймар йде з «ПСЖ» стала лейтмотивом минулого міжсезоння. Вона встигла набити оскому навіть затятим прихильникам бразильця, бажаючим його повернення на «Камп Ноу». Хоча, з іншого боку, вся ця історія тримала в тонусі нейтральних уболівальників, котрі не без інтересу продовжують стежити за зведеннями з «неймарского фронту». Найбільш реальним претендентом на бразильця була «Барселона». В один час навіть стверджувалося, що сторони досягли компромісу, і каталонці нишком включили верстат для друку футболок з прізвищем Неймара. Але ні «живцем», ні «тушкою» Ней в «Барсу» не повернувся. Як не зрослося і з можливим трансфером бразильця в «Реал», який теж виявляв активність. Та й у «Юве» теж, хоча в цьому випадку, швидше за все, інтерес був суто спортивним. У підсумку після всіх цих чвар, переговорів і чуток Неймар залишився в «ПСЖ». Але чомусь здається, що остаточну крапку в цій «справі» ставити ще рано.

Валерій ВАСИЛЕНКО

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Перес дав Луніну важливу пораду після гри з Ман Сіті щодо його майбутнього
Футбол | 19 квітня 2024, 19:52 3
Перес дав Луніну важливу пораду після гри з Ман Сіті щодо його майбутнього

Українцю найближчим часом треба визначитись з майбутнім

Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Англія лідирує, Італія майже наздогнала Іспанію
Футбол | 19 квітня 2024, 16:30 8
Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Англія лідирує, Італія майже наздогнала Іспанію

Україна завершила сезон на 18-й позиції 5-річного рейтингу

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
SpritusAlex
Не знаю, что больше надоело - сериал Неймара или нытье Тайсона.
serg1508
Спорт ua, а почему ни слова о Сидоре? Он ведь тоже топ игрок из УПЛ. И мог бы втиснуться в топ 10 между Бейлом и Мбаппе
zhyr
а Заяц в Динамо?
alexx
Коноплянка тоже мог тут быть....
BekXan
Ворскла сошла с ума )Только подписали на днях двух чёрных и сегодня вуаля !
Капітан «молодіжки» «Барселони» у «Ворсклі»!
Хуан Мануель Гарсія Рей – вихованець каталонської «Барселони», капітан команд кількох вікових груп одного з найславетніших клубів Світу, володар кубка Юнацької Ліги УЄФА сезону 2013-2014. Входить до списку ТОП-60 найталановитіших гравців свого віку в Старому світі, визначеного незалежними профільними мас-медіа, з урахуванням оцінки авторитетних фахівців та футболістів.
CAKE BOY
Тайсон один из тех бразильцев которых интересуют только деньги,я не уважаю таких людей