Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Dota 2
| Оновлено 05 вересня 2019, 09:29
2580
0

Dendi збирається відкрити власну кіберспортивну організацію

Український гравець готовий до нових викликів

| Оновлено 05 вересня 2019, 09:29
2580
0
Dendi збирається відкрити власну кіберспортивну організацію
Natus Vincere. Данило Dendi Ішутін
Данило Dendi Ішутін заявив, що відкриє власну кіберспортивного організацію. В інтерв'ю Яні b2ru Химченко колишній мідер складу Natus Vincere по Dota 2 не розкрив ніяких деталей про проект, але запропонував всім зацікавленим звернутися до нього через особистий сайт.
 
«Я планую створити свою команду, організацію і намагатися її розвивати. Я впевнений у своїх силах: пішов у вільне плавання і набрався знань. Я не дуже хочу, щоб мене якось використовували, якщо я піду в якусь команду. А так я сам собі режисер. У мене є певне бачення про те, як будувати команду, як правильно готуватися - аналітичне бачення. Я в ньому дуже сильно впевнений. Я планую обрати серйозний підхід.
 
З гравцями велика проблема, тому що на мене люди дивляться через якесь решето. Через те, що останні три роки були для мене не успішними в плані результатів і мені вже 29, люди дивляться на мене і думають: «Він уже недограє, реакція не та, старий, довгий час не виграє - навіщо з ним грати?». Відповідно, мені дуже складно дістати сильних гравців в свою команду і переконати їх в тому, що я серйозно налаштований, готовий працювати і у мене є знання. У мене є вибір: зібрати більш слабку команду і спробувати з нею вирости або чекати біля моря погоди. У мене є впевненість, що якщо я зберу не тір-1 рівень - зібрати команду тір-1 рівня в моїх умовах нереально, - то я зможу зробити так, що ми виростемо», - сказав Dendi.
 
Dendi представляв Na'Vi з кінця 2010 по серпень 2018 року. З командою Ішутін виграв The International 2011 і ще двічі потрапляв у фінал TI. Після The International 2018 його перевели в запас. Через рік він попросив достроково розірвати його контракт і пішов з організації.
 
У сезоні 2018/2019 Dendi виступав в якості стендіна Vega Squadron і Team Secret, а також представляв Tigers. Команда з Південно-Східної Азії не відібралася жодного на один великий чемпіонат. У кваліфікації на The International 2019 Ішутін двічі увійшов в топ-16 відкритих етапів і не пройшов у закриту стадію.
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Гол на останній хвилині! Україна вирвала перемогу в Сербії на ЧЄ із socca
Інші види | 08 травня 2024, 22:23 0
Гол на останній хвилині! Україна вирвала перемогу в Сербії на ЧЄ із socca

У Кишиневі відбувся матч 2-го туру чемпіонату Європи 2024

ФОТО. Гравець Баварії не був у офсайді перед голом Реалу на 90+13-й хвилині
Футбол | 09 травня 2024, 14:24 13
ФОТО. Гравець Баварії не був у офсайді перед голом Реалу на 90+13-й хвилині

Арбітр прийняв помилкове рішення та не дозволив матчу перейти в овертайм

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.