Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 вересня 2019, 01:33
8344
1

Ігор ЦИГАНИК: «Тайсон вирішив трохи пошантажувати Шахтар»

За даними журналіста, донецький «Шахтар» хотів за Тайсона 30 млн євро

| Оновлено 05 вересня 2019, 01:33
8344
1
Ігор ЦИГАНИК: «Тайсон вирішив трохи пошантажувати Шахтар»
ФК Шахтар Донецьк. Тайсон
Український спортивний журналіст Ігор Циганик в авторській передачі «Циганик Live» розповів про ситуацію з трансфером Тайсона, який не відбувся, з донецького «Шахтаря» в італійську «Рому»:
 
«Тайсон – дуже специфічна людина. Ігрові якості у нього дуже хороші, але його людські якості іноді суперечливі. Для більшості людей в «Шахтарі» взагалі було шоком, коли його призначили капітаном. Тому що він завжди був одинаком. Для нього гра на публіку важливіше ніж внутрішні домовленості.
 
Я знаю точно, що він усім розповідав, як хоче грати за збірну України. Руку на серце тримав, гімн співав. Але в останній момент попросив грошей. А йому сказали, що не дадуть. І він вирішив, що спробує себе у збірній Бразилії. Це людина з дуже специфічними поглядами на життя.
 
Зараз великою помилкою Тайсона стало те, що він вийшов в публічність з його переходом в «Рому». І коли він написав, щоб його відпустили, тоді будь-які переговори були припинені. Була розмова тільки про те, що якщо 30 мільйонів платять – переходить. Не платять – не переходить. А платити за 31-річного футболіста такі гроші – ніхто собі цього не дозволить.
 
Чи образився Тайсон – важко сказати. Коли він підписав договір з підвищеною зарплатою – він розумів, що контракт треба поважати та допрацювати до кінця. Але зараз він вирішив трошки шантажувати клуб, і це неправильно. Він може ображатися тільки сам на себе. Він повинен був шукати інші важелі впливу».
 

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Перемога не без пригод. Олександрія здолала Кривбас у Кривому Розі
Футбол | 28 вересня 2024, 15:02 13
Перемога не без пригод. Олександрія здолала Кривбас у Кривому Розі

На диво, жодна повітряна тривога не переривала хід запеклого протистояння

Як зіграла Аргентина? Визначено двох останніх чвертьфіналістів ЧС-2024
Футзал | 27 вересня 2024, 19:50 2
Як зіграла Аргентина? Визначено двох останніх чвертьфіналістів ЧС-2024

27 вересня на мундіалі з футзалу Франція обіграла Таїланд, Аргентина здолала Хорватію

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
MaxUa
Я согласен с тем, что таким образом выносить свою реакцию на публику было неправильно.
Но я не согласен с тем, как постоянно преподносится подпись Тайсона под улучшенным контрактом. Преподносится она так, как будто только Тайсон от этого получил выгоду.
Надо быть честным до конца и признать, что Шахтеру с его трансферной политикой было бы сложно быстро найти замену Тайсону. Отсюда и улучшенный контракт, как подтверждение значимости футболиста для команды.
Ну а то, что Тайсона не отпустили в принципе за любые деньги в преддверии ЛЧ, группа которой вполне проходима, так это элементарный расчет.
И к тому же Чемпионат Италии - это тоже бизнес-проект, а не благотворительная организация. Серия А за лето 2019 года потратила на трансферы больше 1 миллиарда евро.