Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 01 вересня 2019, 16:51
5613
8

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Дехто забув про мене - але я тут, я живий!»

Українець задоволений своєю грою в матчі з «Норвіч»

| Оновлено 01 вересня 2019, 16:51
5613
8
Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Дехто забув про мене - але я тут, я живий!»
ФК Вест Хем. Андрій Ярмоленко
29-річний український вінгер «Вест Хема» Андрій Ярмоленко забив свій перший м'яч в АПЛ з минулої осені. Ярмоленко допоміг «Вест Хему» перемогти «Норвіч» (2:0) в поєдинку 4-го туру чемпіонату Англії.
 
Українець прокоментував свій виступ.
 
«Це був чудовий день для мене, і я дійсно щасливий. Хочу сказати спасибі всім в клубі, тому що вони багато працювали зі мною, і ми чекали цього дня. Було дійсно важко залишатися позитивним. Минуло 10 місяців, але вони дійсно дуже допомогли мені, не просто працюючи кожен день у тренажерному залі, а розмовляючи зі мною і змушуючи мене зосередитися на моєму одужанні.
 
Я дуже щасливий забити, тому що, думаю, всі в клубі знають, наскільки це важливо для мене. Ми добре зіграли. Нам просто потрібно продовжувати працювати кожен день і грати краще і краще. І ми побачимо в кінці, що станеться. Я думаю, що у нас багато гравців, і ми повинні фінішувати в першій шістці.
 
Мені було нелегко, тому що я втратив багато часу. Зараз я відчуваю себе краще з кожною грою. Зараз у мене не найкращі кондиції, але я постараюся зробити все можливе.
 
Для мене це дійсно дуже важливо, адже деякі українці забули про мене і я хочу їм сказати, що я тут і ще живий! Я готовий до ігор національної збірної», - сказав Ярмоленко.
 
Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
MaxUa
Андрею в этом году 30. На этом фоне лечение, растянувшееся на 10 месяцев, вполне могло навевать мрачные мысли о досрочном завершении карьеры. Так что подобные эмоции понятны и быстрый гол пришелся как раз кстати.
yuryan
Блін... я от не розумію вас всіх, хто тут пише в низу!
Чому просто не побажати людині здоров`я? Як не крути він найкращий бомбардир збірної сьогодення... і його присутність це вже великий плюс! Чоловік реально 10 місяців без футболу... лікувався після важкої травми... а ви? Замість того щоб підтримати - поливаєте брудом!
Андрій, ми в тебе вірим! Особисто я дуже чекав на його повернення!
Maradona
Ярмола, так тримати!
Чекаємо у матчах за збірну!
Penalty
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
z.valenok01
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
spaceDJ
Уже и в Бангладеш знают,что ты жив и даже забил гол.
rugby1970
Учитывая "интеллект" Ярмоленко - не стоит критиковать... Он же не понимает разницы между словами "ЖИЗНЬ" и "СУЩЕСТВОВАНИЕ"... Простим...
Александр Бондарь
Да подожди ты "голеадор" ,забьешь с десяток потом говори