Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бельгія
| Оновлено 01 вересня 2019, 12:26
1881
0

Гент — Серкль Брюгге. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Бельгії

Головна інтрига матчу: скільки м'ячів заб'ють «буйволи» аутсайдеру.

| Оновлено 01 вересня 2019, 12:26
1881
0
Гент — Серкль Брюгге. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Бельгії
Матч 6-го туру чемпіонату Бельгії «Гент» - «Серкль Брюгге» цікавий українським поціновувачам футболу з двох причин. Обидві стосуються «Гента». За «буйволів» виступають відразу три українці: Ігор Пластун, Роман Безус та Роман Яремчук. Крім того, «Гент» став суперником «Олександрії» в групі Ліги Європи. Нагадаємо: Яремчук грав в оренді якраз в олександрійської команди. З цим клубом у форварда взагалі, схоже, налагоджений стійкий кармічний зв'язок. Перший матч в українській Прем'єр-лізі (за київське «Динамо») уродженець Львова зіграв проти «Олександрії». І потім був відданий в оренду туди ж. Перший гол Романа був забитий в першому ж поєдинку, коли він вийшов в основі «Олександрії» (в тій же грі він оформив свій перший дубль в УПЛ). І ось тепер його чекає зустріч з практично рідною командою, але вже в іншому форматі, єврокубковому.
 
Але спершу, зрозуміло, матч чемпіонату Бельгії. «Гент» надали комфортний графік через виступи в Лізі Європи, тому «буйволи» провели в Лізі Жюпіле всього 4 поєдинки. І зуміли набрати 7 очок. «Серкль Брюгге» стартував з рук геть погано, програвши всі чотири стартові поеднка чемпіонату країни. Однак в 5-му турі зумів нарешті набрати перші очки: команда мінімально обіграла «Ваасланді-Беверен» і зараз знаходиться на 13-му місці (з 16-ти) з різницею м'ячів «-7». До слова, у «Гента» 8-й рядок в таблиці і різниця «+6».
 
Що стосується очних зустрічей, то тут також перевага за «Гентом». 70 раз зустрічалися між собою команди в чемпіонаті Бельгії, і лише 15 разів святкував перемогу фарм-клуб «Монако», тоді як на рахунку «буйволів» 33 виграшу. У минулому сезоні «Гент» двічі обіграв «Серкль Брюгге» (3: 0 і 4: 1). А програвав востаннє в липні 2011-го (0: 1).
 
Тому немає підстав вважати, що «українська» команда допустить осічку в зустрічі з аутсайдером. «Гент» на ходу: команда пройшла три раунди кваліфікації Ліги Європи, вибивши румунський «Вііторул», кіпрський АЕК і хорватську «Рієку». У чемпіонаті поки що програний лише один поєдинок ( «Мускрон» 1: 2). При цьому в «буйволи» забивали в кожному з 10-ти офіційних матчів сезону, в сумі забивши суперникам 24 м'ячі ( «Серкль Брюгге», якщо не брати до уваги останній, переможний матч, пропускав як мінімум по 2 голи). Букмекери віддають перевагу господарям майбутньої зустрічі, ми ж ризикнемо спрогнозувати, що «Гент» здобуде впевнену перемогу.
 

1 вересня, неділя

«Гент» — «Серкль Брюгге»
Гент. Стадіон «Геламко Арена». 21:00
 Арбітр: Брам ан Дрісше (Бельгія)
Прогноз Sport.ua — 3:0
СДЕЛАТЬ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.