Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

US Open
| Оновлено 31 серпня 2019, 15:35
31567
87

US Open. Ястремська без шансів програла Світоліній

Друга ракетка України провела один з найгірших матчів у сезоні

| Оновлено 31 серпня 2019, 15:35
31567
87
US Open. Ястремська без шансів програла Світоліній
US Open. Еліна Світоліна
В ніч з п'ятниці на суботу найкращі українські тенісистки Еліна Світоліна (№5 WTA) і Даяна Ястремська (№32 WTA) розіграли путівку до четвертого кола основної сітки на відкритому чемпіонаті США з тенісу.
 
Переможницею першої очної зустрічі стала Світоліна, яка здобула легку перемогу в двох сетах.
 
US Open. Третє коло
Еліна Світоліна (Україна) - Даяна Ястремська (Україна) - 6:2, 6:0
 
Для Даяни все почалося як в кошмарному сні: Світоліна на старті взяла 9 очок поспіль, практично всі вони були невимушеними помилками Ястремської. Форхенд другої ракетки України був жахливим, помилок було допущено на кілька матчів уперед. Світоліній в такій ситуації залишалося не заважати суперниці програвати матч. Але Еліні все одно варто віддати належне, вона не розслабилася і практично не давала шансів Даяні якимось чином повернутися в гру.
 
Світоліна грала різноманітно і потужно, прийом подач був глибоким, а рівень тенісу під час ключових розіграшів був на висоті. Всього один раз гра п'ятої ракетки світу дала збій, коли за гейм було допущено дві подвійні помилки, але це все одно не завадило взяти очко. Даяна почала хоч якось чіплятися за результат тільки після 0:4 в першому сеті, але від поразки в партії врятуватися не вдалося.
 
 
У другому сеті навіть мінімальної боротьби не вийшло. Ястремська взяла всього шість розіграшів за шість геймів і отримала другу «баранку» в сезоні. Нагадаємо, перша була від Суарес Наварро в першому колі Ролан Гаррос.
 
 
З позитиву можна виділити хронометраж поєдинку, який дозволив українським вболівальникам раніше відправитися відпочивати. Доброго ранку всім, хто вирішив не дивитися матч, ви нічого не втратили. Також порадіємо за Світоліну, вона втретє поспіль зіграє в четвертому колі Відкритого чемпіонату США, як відомо, стабільність - ознака класу. Побажаємо нашій найкращій тенісистці в наступному раунді здолати чергову сильну американку і нарешті вийти в чвертьфінал US Open. До слова, перед Кіз є боржок за 2017 рік, потрібно б його повернути. Для цього є всі умови, гра Еліни в Нью-Йорку поки що дуже радує.
 
У четвертому колі Світоліна зіграє проти Медісон Кіз (№9 WTA).
 
 
 
Оцініть матеріал
(38)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 87
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Алина Бабенко
Вот честно, просто обидно за Элину. Находится не первый год в десятке, а когда выигрывает у теннисистки уровня ниже (пусть и у всеми любимой Даяны), то говорят про слив. Она выиграла, потому что выше классом, потому что опытнее, потому что сегодня была спокойнее. Молодец. Я очень рада за нее.
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
relax-1984
"Експерти", що розкажуть тут про якійсь договорняки... Шановні, Ви або далекі від тенісу, або далекі від життя взагалі, або просто примітивні тролі... По-перше, який, нафіг, договорняк з ТАКИМ рахунком і в такому односторонньому порядку???????? По-друге, зробив би Вам відеонарізку, але просто не хочу заради Вас втрачати час... Змокрілі очі Даяни, щире і гучне "Камоооон" Еліни, розмови "сама із собою" Даяни з іронічною посмішкою, і т.д. Якщо наші дівчата такі актриси, то що в Голівуді забули всякі Аністон, Белуччі, Джолі і їм подібні??? По-третє, "игра не стоит свечь", бо гарантований пожиттєвий бан!!! І, короче, ще купу аргументів можна привести... Просто не розумію логіку авторів таких висерів... Виставляти на всезагальний огляд свою тупість, обмеженнісь... Не розумію...
Stanislav Matusevych
Казати особливо нічого, результат на табло. Повторилися цьогорічні матчі Даяни проти Серени та Конти. Проти зіркового прізвища нападає ступор, і нічого поки зробити з тим не вдається. На Ястремську чекає складна ментальна робота щодо свого відношення до авторитетів на корті. Знову питання про психологів у повний зріст.
Ну, а Еліна, нічого не вигадуючи, спокійно забрала те, що само пливло в руки. Головне для неї не розслабитися після розгромної перемоги. В четвертому колі буде дуже важко. Третій раз із Кенін грати не доведеться, та непогано було б віддати боржок Кіз за чвертьфінал ЮСО дворічної давнини. Там Еліна, граючи від захисту, вела 4:2 у вирішальному сеті, Кіз уже пливла, коли Світоліна вирішила закінчити гру красиво. Наробила помилок, повернула американку до гри, і та подарунком скористалася сповна. Шанси у неділю будуть точно, вболіваємо за нашу першу ракетку!
vitaha33
Який договорняк? Подивіться на психотип Даяни... Мені важко спостерігати за її поведінкою на корті, її дьорганнями, поправленням коси і тд (аля надаль). Її можна охарактеризувати як людину з нестабільною психікою, дуже емоційною. І саме психотип визначив агресивний стиль гри Даяни. Але в цій грі його не було, бо вона, як емоційна людина, просто перегоріла. Це було і з Сереною. І тут без психологів не обійтись...
Stanislav Matusevych
Доречі, прошу вибачення, Еліна ж ще ніколи не доходила до 1/4 ЮСО. Два роки тому вони з Кіз грали теж у четвертому колі. Хочеться, щоб в одну й ту ж воронку снаряд двічі не потрапив. Час перемагати!
firstromario
Ті що говорять про договорняк колись гру Діани бачили? В неї номер один проблема це стабільність. Що цей матч і показав. А Світоліна на свому рівні. Що навіть дуже добре.
aleksanddr2018
Якщо б це був договірних матч рахунок був би приблизно 6-4, 6-4. Ніхто з команди Даяни на це би не пішов. Моя думка Даяна перегоріла
Ag1077
Успокойтесь, Эля просто сегодня сильнее без договорняков, обеим удачи и ярких побед!
Евгений Корчагин
Вы серьезно ожидали другого результата? Даяна еще ребенок в мире тенниса,года через 2-3 если будет прогрессировать,будет играть лучше с топ соперниками. Люблю атакующий теннис Даяны,но он безбашенный,и такие результаты будут не редкими.Элина объективно стабильнее и сильнее,покрайней мере чем Ястремская.
Результат закономерен,я бы удивился обратному.
Какие шансы с Кис? Что думаете?
relax-1984
Мда... И не знаю что сказать... В первую очередь рад за Эльку! Ей надо на Итоговый, ещё и не то что сил не потратила, а и вспотеть толком не успела.... Я не понял, это Даяна была? Иль кто?... Тут звучали версии об общем Гурьеве, что результат до матча понятен и бла-бла-бла... Я в это отказываюсь верить, хотя по игре и по счету "прихильникам" такой версии: ВАШ ВЫХОД...
А Эля все же умничка!!! Мне понравилась её игра, и ради того, что Даю домой отправила, сделай третью американку, Эля, пожалуйста ))) А ещё наши девчонки обнялись возле сетки )))
Alehandro
Спасибо девочкам, что позаботились о нашем сне и вложились в час))
К сожалению, наша "Мiss Unforced error" ещё раз доказала, что пока не созрела для серьезной конкуренции реальным мамкам мирового тенниса...
Надеемся на скорейшее взросление Даяны и удачи Эле в следующих раундах)
solart1964
Договорняки прям снятся некоторым. Тольк вы забываете что на стороне Элины было сразу несколько факторов.. Опыт, лучшая форма, более богатый арсенал методов и тактик.. Ну и не надо забывать, что у Элины на день больше отдыха было.. А ждать своего матча сутки в непонятках - это тоже сильное нервное напряжение.. Вот молодая и сломалась. Хотя скорее всего она бы проиграла по-любому, но счет не был бы таким унизительным..
Сан Саныч
Мдааа, не может пока Даяна со владеть со своими эмоциями и волнением с топ теннисистками, так и думал что повторится как и игра с Сереной,как не в сетку так в молоко.ну а Свитолька молодец, сил с економила на следущую игру.
Aleks
Даяна просто перегорела, всего 6 винерсов за матч, я такого от нее вообще не видел, даже против Серены она больше имела выигранных мячей.
VoOne1983
Головна причина такої поразки Даяни це, як на мене, брак досвіду виступів на ТВШ. Є ряд тенісисток, до який я відношу Даяну, Кенін, Бенчіч і деяких інших для яких велику роль відіграє виклик тренера на корт, а тут цього не можна робити. Це жінки і інколи все, що треба це сказати пару слів підтримки, заспокоїти або навпаки, як любить Сабаленка, щоб її ледь не обматюкали. І все може змінитись моментально. Я майже впевнений, що якби Даяна могла викликати тренера, то такого розгрому не було б. Але ...... це ж ТВШ..... і за це ми їх і любим
vital
По дербі особливо немає що коментувати: в 4-му колі шлему зіграють між собою більш сильніші дівчата.
Про результат гри між українками - перемога Еліни, більшість українських справжніх вболівальників тенісу його й так прогнозували. Але було сподівання, що матч буде більш інтригуючим.
З матчем Даяни проти Серени усе зрозуміло, бо американка це легенда сучасного тенісу - Ястремська тоді програла ще до виходу на корт. Але сьогодні знову була гра аля Конта-2. Даяні і її команді для подальшого прогресу в турі треба з цим щось робити...
ukrop45
Нарешті побачили Елю у всій красі.Як на мене це її кращий матч після підсумкового, успіху з Кіз. Даяні потрібно переглянути пріорітети в своїй грі, дуже все прогнозовано і очевидно, навряд чи вона підніметься в рейтингу найближчим часом. А про якийсь "слив" і мови не може бути, на Даяну дивлячись, сльози виступають.
relax-1984
А тепер Кіз, і я чомусь радий ))) До речі, американки не те, що не обійнялись, а Кенін подала руку на ходу навіть не дивлячись на Медісон )))