Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 30 серпня 2019, 20:29
4863
3

Чорноморець у видовищному поєдинку обіграв Прикарпаття

Два вилучення і п'ять забитих м'ячів: глядачі залишилися задоволені

| Оновлено 30 серпня 2019, 20:29
4863
3
Чорноморець у видовищному поєдинку обіграв Прикарпаття
Після непоганого старту у Першій лізі - обидві команди здобули по дві перемоги - «Чорноморець» і «Прикарпаття» істотно пригальмували, не зумівши перемогти в трьох турах поспіль. Івано-франківці при цьому ще й вилетіли з Кубка країни. Тому до очної зустрічі підійшли відповідально.
 
Це краще вийшло у господарів, яким вдалося забити «швидкий гол». Флангова подача «моряків» завершилася зрізанням захисника у власні ворота. Воротар зреагував, але ніхто не зумів перешкодити Танчик добити м'яч в ворота - 1: 0.
 
«Чорноморець» і далі продовжував володіти ініціативою. Що дозволило забити «гол у роздягальню». Уже в компенсований до першого тайму час все той же Танчик виконав дивовижний навіс, після якого Аржанов головою без перешкод розстріляв ворота - 2: 0.
 
Зрозуміло, такий рахунок не влаштовував гостей категорично. І Володимир Ковалюк в перерві зробив відразу три заміни. Які зіграли! «Прикарпаття» понеслося вперед і незабаром добився паритету в рахунку. Спершу після подачі кутового Дитко головою зумів добити м'яч в сітку. Незабаром Кузьмін перевірив на міцність поперечину воріт господарів. А потім Оринчак пішов на воротаря, якому віддав пас захисник. Безотосний вибив м'яч, але той влучив у ногу настирливому Оринчак і відскочив у ворота - 2: 2! Відзначимо: саме ці три футболісти і з'явилися на полі в другому таймі!
 
Втім, «Чорноморець» незабаром знову вийшов вперед: знову відзначимо передачу Танчика з флангу. На неї відгукнувся Ярошенко, який в стрибку «рибкою» пробив головою - кіпер зачепив м'яч, але зупинити не зміг. 3: 2 - господарі повели, але залишилися в меншості. Войтіховскій отримав другу жовту, а до фінального свистка залишалося більше 10-ти хвилин ігрового часу. До честі одеситів, вони не стали відсиджуватися в обороні, а в меншості пішли в атаку. І змусили помилитися суперника: через 10 хвилин Бочкур був змушений ціною фолу і другої жовтої картки зривати вихід один на один. 10:10 за кількістю гравців і 3: 2 за забитими м'ячами. Поєдинок вийшов бойовим і безкомпромісним.
 
Одесити набрали 9 очок і впритул підібралися до зони підвищення в класі. У 7-му турі їм належить виїзд до «Миколаєву». У «Прикарпаття» 7 балів і очікування гостей з Києва - «Оболоні».
 
Перша ліга України. 6-й тур
 
«Черномрец» - «Прикарпаття» - 3: 2

 Танчик (5), Аржанов (45+2), Ярошенко (69) — Дитко (55), Оринчак (62).

 Войтіховський (78, 2 ЖК) — Бочкур (88).

 Голіков (10), Войтіховскій (22), Коваленко (72), Ярошенко (73), Хамелюк (83) - Бочкур (20), Борисевич (33), Худоб'як (60).

«Чорноморець»: Безотосний, Рижук, Васильєв (Войтіховскій, 10), Гошкодеря, Голіков (Хамелюк, 46), Ткачук, Мусолітін, Коваленко (Брагар, 90+4), Ярошенко, Танчик, Аржанов.
Запасні: Кожухар, Хамелюк, Павлов, Велівши, Коваль, Брагар, Войтіховскій, Граматик.
 
«Прикарпаття»: Новак, Бойко, Бочкур, Француз, Яневич (Януш, 46), Борисевич, Оринчак, Семотюк (Дитко, 46), Цюцюра (Кузьмін, 46), Конкольняк, Худоб'як.
Запасні: Вульчин, Пастух, Геник, Януш, Дитко, Шпирка, Хома, Кузьмін.
 
Стадіон: «Чорноморець» (Одеса).
 
Арбітр: Роман Блавацький (Львів).
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ювентус відіграв два м'ячі та взяв очко у матчі з Кальярі
Футбол | 19 квітня 2024, 23:59 1
Ювентус відіграв два м'ячі та взяв очко у матчі з Кальярі

Відставання скоротив Душан Влахович, автогол Альберто Досени приніс нічию

Ексчемпіон світу розповів, що сталося під час спарингу з Ф'юрі
Бокс | 19 квітня 2024, 15:36 0
Ексчемпіон світу розповів, що сталося під час спарингу з Ф'юрі

Джей Опетайя заперечує, що відправив Тайсона на настил рингу

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BcagHuk_u3_JIbga
Опять валидольный второй тайм. Опять ошибка Безотосного и удаление. Как нам еще пеналя не дали, я удивляюсь. Выиграли и то хорошо. Теперь серию из побед давайте нам.
Валерий Бирзул
Хотя всё висело на волоске.
Alexey Antonenko
Черноморец таки умудрился кого-то обыграть.