Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 31 серпня 2019, 10:43
4252
0

Джессіка Андраде – Вейлі Жанг. Прогноз и анонс на бой

Представляємо головний поєдинок турніру UFC Fight Night 157 в Шеньчжені

| Оновлено 31 серпня 2019, 10:43
4252
0
Джессіка Андраде – Вейлі Жанг. Прогноз и анонс на бой
UFC
31 серпня Китаї вперше відбудеться турнір, головним боєм якого стане зустріч за чемпіонський титул. У головному поєдинку вечора бразилійка Джессіка Андраде (20-6) буде захищати свій титул в мінімальній вазі проти китаянки Вейлі Жанг (19-1). Це буде перший захист титулу для Андраде. Поєдинок розпочнеться не раніше 15:00 за Києвом.
 
Бекграунд
 
27-річна Джесіка Андраде (20-6) довго йшла до свого титулу. Але в найвідповідальніших поєдинках зазнавала поразки. У UFC виступає з 2013-го року і її дебют виявився зовсім невдалим - поразка від Ліз Кармуш. Однак поступово Андраде продемонструвала свою силу, проводячи хороші серії перемог, чергуючи їх з поразками. В травні 2017-го року Джесіка вийшла на титульний поєдинок проти Йоанни Енджейчік, і тоді здавалося, що бразилійка зможе нав'язати боротьбу домінуючій чемпіонці. Але Йоанна не залишила Джесіці шансів. Після цієї поразки Андраде оговталася на всі 100. Зараз на рахунку бразилійки серія з чотирьох перемог над топовими суперницями - Клаудією Гадельєю, Тішею Торрес, Кароліною Ковалькевич і Роуз Намаюнас, у якої вона відібрала титул.
 
 
30-річна Вейлі Жанг (19-1) недовго виступає в UFC. Більшу частину кар'єри спортсменка провела в китайських промоушенах. У найсильнішу організацію світу перейшла в 2018-му році і за цей час встигла провести три поєдинки і обскакати всіх претенденток в боротьбі за титул. Перемоги над Даніеле Тейлор, Джесікою Аггілар і Тішею Торрес вивели Жанг в статус головної претендентки, чому були дуже не раді досвідчена Мішель Уотерсон і колишня чемпіонка Йоанна Енджейчик. Зараз в UFC роблять ставку на Жанг, як одну з головних зірок для китайського ринку. Саме її ім'я призвело турнір Fight Night 157 в Шеньчжень.
 
Слова перед боєм
 
Джессіка Андраде: «Більшість дівчат звикли до того, що я виходжу в октагон і роблю божевільні речі. Цього разу я буду більш сфокусованою і зосередженою. Я добре вивчила клінчі в тайському боксі. Ви побачите Джесіку з новим арсеналом тейкдаунів, я постійно покращую цей аспект. Також я буду використовувати лікті, пробивати удари. Раніше мені цього не вистачало. Всі побачать від мене ці дії, я буду працювати по-іншому.
 
Жанг думає, що я залишилася колишньою, але я все поміняла. Удари, грепплінг - я готова до всього. На тренуваннях я відпрацьовувала різні тейкдауни. Це буде дуже різноманітний бій. Глядачам буде колись навіть моргнути оком».
 
Вейл Жанг: «Я вдячна Джесіці за можливість, за те, що вона приїхала до Китаю, щоб битися зі мною. Бій в рідних стінах - це щось особливе. Зі мною буде підтримка вболівальників, родичів, кожного жителя Китаю. Але я не відчуваю якогось додаткового тиску через те, що можу стати першою в історії китайської чемпіонкою. Бійці самі створюють тиск на себе, це емоційна річ. Я не дозволю цьому статися зі мною. У тренувальному таборі я працювала над концентрацією і технікою. Тепер мені треба вийти в октагон і показати найкращий свій виступ.
 
Я впевнена, що цей бій складеться для мене вдало. Я без праці впораюся з силою Джесіки. Я готова до будь-якої ситуації, яка може статися під час бою. Я бачила, як діяла проти Джесіки Роуз Намаюнас в їх останньому бою. Я знаю, що мені потрібно робити. Я не буду повторювати помилки Роуз і відсвяткую перемогу».
 
Прогноз на бій
 
Незважаючи на те, що Джессіка на три роки молодша за Жанг, у неї явна перевагу в досвіді над своєю суперницею. Бразилійка за свою кар'єру провела чимало поєдинків з топовими суперницями, траплялися поразки, але зараз Джессіка у відмінній формі і має хорошу серію. Також Андраде краще володіє бразильським джіу-джитсу і є спортсменкою з потужним ударом.
 
Рекомендована ставка - перемога Андраде рішенням суддів.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Реал без Луніна здолав Реал Сосьєдад. Скільки потрібно очок для чемпіонства
Футбол | 27 квітня 2024, 00:01 10
Реал без Луніна здолав Реал Сосьєдад. Скільки потрібно очок для чемпіонства

Гра завершилася з рахунком 1:0, єдиний м'яч забив Арда Гюлер

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 6
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.