Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
2971
8

Даріо СРНА: «Шахтар 100% буде боротися за вихід з групи»

Хорват оцінив жеребкування Ліги чемпіонів

Даріо СРНА: «Шахтар 100% буде боротися за вихід з групи»
shakhtar.com

Екс-гравець «Шахтаря» Даріо Срна, який зараз працює в тренерському штабі команди, був присутній на жеребкуванні групового етапу Ліги чемпіонів.

- Багатьох людей, з якими зустрічався на полі, побачив наживо. Тому для мене починається цікаве нове життя в клубі, в якому я провів 15 років. Мені це дуже приємно, мене все це цікавить. Звичайно, я буду допомагати «Шахтарю», щоб він ріс як клуб і в Лізі чемпіонів, і в чемпіонаті України.

Завжди жеребкування може бути кращим, може бути гіршим. Третій раз поспіль «Манчестер Сіті», вже знаємо їх добре, тому можемо бути задоволені. «Шахтар» - це команда, яка довго грає в Лізі чемпіонів, є досвід. «Динамо» Загреб - молода команда, яку я добре знаю, багато молодих хороших футболістів, знаю добре тренера, показують хороший футбол. «Аталанта» - хороша команда, яка посіла високе місце в чемпіонаті Італії, грала в фіналі Кубку проти «Лаціо», тому я вважаю, що у нас група хороша, але «Шахтар» 100% буде боротися за вихід до другого кола.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Al Zolo
почему нет- в ЛЕ весной-точно выйдут-ну неслабее Шахта Загреба а с Аталантой силы приблизительно равные-как уж судьба распорядится
Александр Калюжин
А что он должен был сказать?...Пипец нам?Или что?)))
kvlad200760
Група робоча!За виключенням Мансіті з рештою можна і треба перемагати! Є не погані шанси вийти з групи.Добре що спарені ігри з Динамо,вони будуть визначальними.І Багато що буде залежати від спарених матчів МанСіті з Аталантою.Буде добре якщо обидва сакси виграють.
Ag1077
Ман- Сити может нас не дооценить... А с Аталантой по-моему без шансов, да и Хорваты упираться будут, а то ты этого не знаешь, Дарио.
Vick Reznor
Ясен пень, что ВСЕ команды будут 100% бороться за выход из группы
Vbolivalnyk-Peter
Ото новину сказав - 100% будуть боротися за вихід... А якщо не боротися за вихід то це як? То це команда має вийти на поле у кожному матчі та просто відбувати номер як на тренуванні? Тоді для чого взагалі заявлятися на такі турніри? Тут або якісь нюанси перекладу не враховано, або Даріо не дуже розуміє сенс своїх слів...
Shevchenka2019
Н@рік
Євген Давиденко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил