Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
|
5616
2

Сергій РЕБРОВ: «Вважаю, що Ференцварош домігся прогресу»

Український наставник прокоментував успіх команди

Сергій РЕБРОВ: «Вважаю, що Ференцварош домігся прогресу»
fradi.hu

У четвер «Ференцварош» під керівництвом Сергія Реброва обіграв «Судуву» 4:2 і пробився в груповий етап Ліги Європи, де може стати одним із суперників «Динамо».

«Якщо дивитися по рахунку, то може здатися, що нам було легко, проте насправді це не так. У нас справжня команда, і мені дуже приємно працювати з цими гравцями».

«Я не знаю, як «Ференцварош» виглядав в минулому, але я вважаю, що ми зуміли домогтися прогресу. Тепер готуємося до групового етапу, там буде зовсім інший ритм», - сказав Ребров.

Угорський чемпіон вперше за 15 років вийшов у групу єврокубка.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Орест Орищишин
На сьогодні гра команди цікавіша ніж Динамо Київ. Футбол в Угорщині прогресує а у нас навпаки - деградує. Тішить заповнений стадіон - гра для вболівальників чого в нас практично немає. Бажаємо успіхів
Pavlo Vavruk
При переході по посиланню("Угорський чемпіон вперше за 15 років вийшов у групу єврокубка."), яке відкривається в новій вкладці я опинився на сторінці з іноземною мовою.
На тій сторінці в cookies до sport.ua - 'current-language' = 'uk'. Будь ласка, виправте зміну мову відносно до значення в cookies, або змінюйте посилання на сторінках в залежності від мови. Так би було значно зручніше, дякую.