Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 29 серпня 2019, 21:03
4302
8

Україна перемогла Португалію і каже до побачення чемпіонату Європи

В підсумки українські волейболістки посіли лише п'яте місце в групі В

| Оновлено 29 серпня 2019, 21:03
4302
8
Україна перемогла Португалію і каже до побачення чемпіонату Європи
CEV
Волейболістки збірної України сьогодні провели свій заключний матч у групі В жіночого чемпіонату Європи. Напередодні вони втратили всі шанси пробитися в 1/8 фіналу і сьогодні в польському місті Лодзь, могли тільки голосно грюкнути дверима, зустрічаючись з командою Португалії.
 
Значну частину першої партії підопічні Гарія Егіазарова вели в рахунку з перевагою в чотири-п'ять очок - 9:5, 16:11, 19:15. Однак в якийсь момент гра у наших волейболісток розладналася і збірна Португалія спершу наздогнала суперниць 20:20, а потім й вийшла вперед 20:21. Добре, що наставник українок взяв тайм-аут і зупинив порив португальської команди. Збірна України знову заволоділа перевагою і виграла партію 25:22.
 
В другій партії у наших волейболісток особливих проблем не було і вони легко досягли успіху 25:15. А в третьому сеті рівновага на майданчику тривала лише до середини партії. Далі вже українки пішли вперед і перемогли 25:20.
 
Україна виступала в такому складі: Олександра Перетятько (набрала 1 очко), Надія Кадола (10), Юлія Герасимова (8), Олеся Рихлюк (4), Карина Денисова (13), Ірина Трушкіна (2), Анастасія Карасьова, Вікторія Ніколайчук (обидві - ліберо) - стартовий. На заміну виходили Світлана Дорсман (12), Анастасія Крайдуба (10), Дар'я Велікоконь (0).
 
Чемпіонат Європи з волейболу 2019 року.
Група В. Лодзь (Польща)
Україна - Португалія
3:0 (25:22, 25:15, 25:20)
 
Турнірне становище в групі В:
1. Італія 4, 4, 0, 12, 12 - 0
2. Бельгія 5, 4, 1, 11, 12 - 6
3. Польща 4, 3, 1, 10, 11 - 4
4. Словенія 5, 2, 3, 5, 6 - 11
5. Україна 5, 1, 4, 4, 6 - 12
6. Португалія 5, 0, 5, 0, 1 - 15
 
Отже, збірна України завершила виступ на чемпіонаті Європи. Сподіваємося, що буде зроблено глибокий аналіз провалу нашої команди на цьому турнірі і в наступних престижних змаганнях жіноча волейбольна дружина України виступатиме значно краще.
 
 
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Барком-Кажани посів підсумкове 12 місце у польській Плюс Лізі
Волейбол | 21 квітня 2024, 23:32 1
Барком-Кажани посів підсумкове 12 місце у польській Плюс Лізі

У порівнянні з попереднім сезоном підопічні Угіса Крастіньша піднялися на одну сходинку вище

Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?
Футбол | 24 квітня 2024, 12:20 18
Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?

Колумністу Sport.ua Олексію Сливченку не сподобалося одне з останніх висловлювань легенди «Реала»

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
rugby1970
Список "героинь" и "героев" - пополнился! От ВОЛЕЙБОЛА далеки, как я от вагины покойной Индиры Ганди (да простит меня великий индийский народ) - мЕЛЬНИК, еГИАЗАРОВ, кАРАСЕВА... Герои порнофильмов, а не президент, тренер и либеро... ТЬФУ...
Senator
Нужно было Словению обыгрывать, а так - это провал...
Сергей Веклич
Маючи досить непоганий підбір гравців,ми не мали Команди на цьому Євро.І це вочевидь проблема тренера.Дуже повільно та примітивно в атаці.Першого темпу немає взагалі,пас в два, в чотири,або на пайп.Але через відверту повільність це дуже легко читалось суперниками.Тому результат закономірний вважаю.Навіть якби якимось дивом дотисли б словенок,не знаю чи хоч 15 очок в одній з партій проти німкень набрали б.
mah
Какие же все-таки сволочи, федерация волейбола и их содержанка Гарий! Вообще всё провалили в этом сезоне, проиграли все турниры и со спокойными мордами рассчитывают и дальше чавкать у волейбольного корыта. Отмажутся, затрындят про свои былые заслуги столетней давности, и тупые чинуши из министерства спорта не выгонят Мельника и егиАзарова из комфортных кресел бездельников. Настроят такого тупого комментатора, как на Першому, чтобы гундел за них только позитив (которого и в помине нет), и проваленный сезон будет считаться достижением.
Владимир Копяк
Чемпионки страны - Южненский "Химик" сыграли бы гораздо лучше, рупь за сто...
Александр Купцов
Молодчинки! А вы на них трындите))) Однако, тренера поменять однозначно стоит - в играх нужно подсказывать во время тайм-аутов, а не говорить что вы "блеклые" или давайте активнее на сетке..это и так ясно..