Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Літній чемпіонат світу
| Оновлено 25 серпня 2019, 22:24
2921
0

Анна КРИВОНОС: «За Бех прикро дуже, вона теж заслужила цю медаль»

Українська юніорка – про бронзову медаль в гонці переслідування

| Оновлено 25 серпня 2019, 22:24
2921
0
Анна КРИВОНОС: «За Бех прикро дуже, вона теж заслужила цю медаль»
Український біатлон. Катерина Бех та Анна Кривонос
Біатлоністка збірної України Анна Кривонос прокоментувала завоювання бронзової медалі в гонці переслідування на літньому чемпіонаті світу-2019 в Раубічах.
 
«Велику частину дистанції ми йшли з Катею разом і змінювалися, нам це підказували тренери. Катя більше задавала темп на рівнині, а я вже на спусках. Хоча я вважаю, що просто ходом по трасі вона, звичайно, сильніша за мене. Що стосується її падіння, то я не дуже зрозуміла, як це сталося, вона ніби як палицю сунула собі в ролер і не зуміла втриматися на ногах, я тільки встигла її об'їхати, щоб самій не впасти.
 
Потім вона мене наздогнала вже і перегнала, навіть на спуск сідала перша, але я потім за рахунок ваги її обійшла. Так що, не зайвий, а запасний (сміється). Коли ми прийшли з Катею на останній рубіж, я думала: «Ну ось, зараз відстрілявся синхронно і підемо разом на срібло і бронзу, а на фініші вже розберемося». А тут ми робимо по одному маху, росіянка в нуль і йде другою. У підсумку я третя все-таки приїхала, але почуття двоякі. Начебто і медаль є, але і за Катю прикро дуже, адже вона її теж заслужила. Якщо підводити підсумки, то я цілком задоволена цим чемпіонатом світу. У мене раніше не було особистих медалей на ЛЧС, а тут відразу дві», - сказала Кривонос.
 
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.