Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 25 серпня 2019, 19:46
5585
0

Інтер – Лечче. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Полювання на «вовків» в Мілані

| Оновлено 25 серпня 2019, 19:46
5585
0
Інтер – Лечче. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
twitter.com/inter

У понеділок перший тур італійської Серії А буде закривати поєдинок, в якому міланський «Інтер» прийме «Лечче». Матч, який пройде в Мілані на стадіоні «Джузеппе Меацца», розпочнеться о 21:45 за київським часом.

У минулому чемпіонаті Італії міланський клуб зайняв четверте місце і завоював право брати участь в груповому турнірі Ліги чемпіонів. До нового сезону «чорно-синіх» готував новий наставник: Лучано Спаллетті, я кий останні два роки керував грою «Інтера», на тренерському містку змінив Антоніо Конте. А головним придбанням міланців на трансферному ринку став бельгієць Ромелу Лукаку, котрий перебрався в італійський клуб з «Манчестер Юнайтед».

Також футболістами «Інтера» стали захисник збірної Уругваю Дієго Годін, півзахисники Валентин Лазаро і Ніколо Барелла, 19-річний голкіпер Габріель Бразао. Але «нерадзуррі» продовжують пошуки посилення складу: найближчою трансферною метою міланського клубу є ще один футболіст «Манчестер Юнайтед» - Алексіс Санчес. Також повідомляється про зацікавленість «чорно-синіх» в послугах півзахисника «Барселони» Артуро Відаля. З гравців, які залишили «Інтер», відзначимо Івана Перішіча та Раджу Наїнгголана, що перейшли в «Баварію» і «Кальярі» відповідно. Близький до переїзду з Мілана був Мауро Ікарді (за ним «полювали» «Монако», «Наполі», «Ювентус»), але, схоже, як мінімум до січня форвард залишиться гравцем команди Конте.

«Лечче» повернувся в Серію А після семирічної відсутності. «Вовки» покинули найсильніший італійський дивізіон в сезоні 2011/2012, але після звинувачення в участі в договірних матчах були опущені в Серію С. Підвищитися в класі «Лечче» вдалося тільки в сезоні 2017/2018, а вже через рік «жовто-червоні», посівши друге місце в Серії В, завоювали право на повернення в еліту. У новому сезоні команда Фабіо Ліверані вже провела одну офіційну зустріч, з рахунком 4:0 розгромивши «Салернітану» в Кубку Італії.

Влітку на трансферному ринку «вовки» поки не виявляли особливої ​​активності, але один перехід привернув чималу цікавість українських уболівальників. До складу «Лечче» перебрався півзахисник Євген Шахов, який останні три роки виступав за грецький ПАОК. «Я вирішив змінити команду через 3 роки в ПАОКу і тому погодився на перехід в «Лечче». Італійський клуб має серйозний проект і хоче демонструвати красивий футбол», - зазначив українець. Також «вовки» ведуть пошуки центрального нападника: з кандидатур називаються колумбієць Джексон Мартінес та аргентинець Гідо Каррільо.

Історія очних протистоянь суперників нараховує тридцять матчів і міланський клуб має значну перевагу над «вовками». «Інтер» виграв 23 поєдинки, 4 рази успіх святкував «Лечче», а ще тричі була зафіксована нічия. Цікаво, що остання дуель завершилася на користь «жовто-червоних», які з мінімальним рахунком обіграли «нерадзуррі».

Орієнтовні склади:

«Інтер»: Ханданович, Шкріньяр, Де`Врей, Д`Амброзіо, Далберт, Сенсі, Брозович, Бареллі, Кандрева, Політано, Л.Мартінес.

«Лечче»: Габріел, Кальдероні, Ла Мантія, Маєр, Лучоні, Петріччоне, Ріккарді, Рісполі, Лаппадула, Тахсцидис, Фалько.

26 серпня, понеділок

«Інтер» — «Лечче»
Мілан. Стадіон «Джузеппе Меацца» 21:45
ТБ-трансляція на телеканалі Футбол 1
Арбітр: Федерико Ла Пенна
Прогноз Sport.ua — 3:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Сенсаційна чемпіонка US Open 2021 знялася з престижного турніру в Маямі
Теніс | 19 березня 2024, 09:27 5
Сенсаційна чемпіонка US Open 2021 знялася з престижного турніру в Маямі

У Емми Радукану проблеми з попереком, британку в основі замінить Анна Кароліна Шмідлова

Скаути Манчестер Сіті переглядатимуть воротаря збірної України
Футбол | 19 березня 2024, 00:40 0
Скаути Манчестер Сіті переглядатимуть воротаря збірної України

В поле зору скаутів чемпіона Англії потрапив голкіпер юнацької збірної України U-19 Давид Фесюк

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.