Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 25 серпня 2019, 10:39
2087
0

Сампдорія - Лаціо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Римляни - фаворити, але у «Сампи» є Квальярелла

| Оновлено 25 серпня 2019, 10:39
2087
0
Сампдорія - Лаціо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Твіттер Сампдорії

В уїк-енд стартує останній чемпіонат з великої європейської п'ятірки - серія А. На відміну від попередніх сезонів, нинішній обіцяє не фіктивну, а справжню чемпіонську інтригу. «Ювентус» хоч і здається головним претендентом на скудетто, але його найближчі переслідувачі дуже серйозно в міжсезоння наростили м'язи. Причому це стосується не тільки «Наполі» з «Інтером», але і інших колективів чемпіонського «пулу».

Матч «Сампдорія» - «Лаціо» - поки що не входить до зразків італійської футбольної класики. У минулому сезоні обидві команди фінішували в середині турнірної таблиці: «Лаціо» на восьмому місці, а «Сампа» - відразу ж за командою Сімоне Індзагі. Але хто знає, як обернуться справи в нинішньому сезоні, коли команди наберуть розбіг та заявлять про свої справжні амбіції.

На літніх канікулах обидва суперники готувалися до нового сезону за допомогою контрольних матчів. І обидва в них досягли успіху. Правда, в іграх з  нижчими за класом командами. А ось в поєдинках з рівними опонентами виходило не завжди. Зокрема, «Сампа» поступилася «Пармі» і «Монако», а ось римляни зуміли здолати «Сельту» та «Борнмут». До речі, підопічні Ді Франческо вже встигли провести і один офіційний поєдинок - в рамках Кубка Італії виграли на виїзді у «Кротоне» з рахунком 3:1.

У період трансферного вікна обидві команди не були особливо активними на ринку. Зокрема, генуезьці придбали у «К'єво» за два з половиною мільйони євро нападника Мехді Лериса. З втрат - продаж в «Лестер» за двадцять мільйонів провідного півзахисника Денніса Прата.

У «Лаціо» кадрових змін побільше буде. Римляни віддали в оренду в «Фіорентину» вінгера Мілана Баделя, відпустили в СПАЛ за сім мільйонів гравця середини поля Алессандро Мурджу, продали в «Вулверхемптон» відразу двох ключових виконавців: за більш ніж дев'ять мільйонів півзахисника Бруну Жордау, а його колегу по амплуа Педру Нету - майже за 19 мільйонів. Що ж стосується нової крові в команді Сімоне Індзагі, то поки що не густо: в «Малазі» придбаний за два мільйони півзахисник Хоні Родрігес, в «К'єво» - вінгер Софьян Кійіне, а в СПАЛу - захисник Мануель Лаццарі за серйозні 17 млн ​​євро.

Спрогнозувати результат цього поєдинку вельми непросто. Тому що, з одного боку, команди приблизно одного рівня, з іншого - заточені на атаку (в зв'язку з цим досить цікаве протистояння двох головних голеадорів команд Квальярелла - Іммобіле), обидві - тренерські. До того ж, досить складно спрогнозувати і стартовий склад, адже обидва тренери в міжсезоння постійно вдавалися до ротації. Тому в підсумку може бути як ціла торба м'ячів, так і нульова нічия. Хоча, якщо брати статистику останніх очних поєдинків, то в цьому контексті римляни - беззаперечні авторитети: дев'ять перемог проти однієї у суперника.

  Орієнтовні с:клади

«Сампдорія»: Аудеро, Мурру, Мурільо, Коллі, Берешинськи, Янкто, Экдаль, Лінетти, Капріарі, Габбьядіні, Квальярелла.

«Лаціо»: Стракоша, Раду, Ачербі, Вавро, Луліч, Мілінкович-Савіч, Лейва, Лаззарі, Корреа, Луїс Альберто, Іммобіле.

 25 серпня, неділя

«Сампдорія» — «Лаціо»
Генуя. Стадіон «Луіджі Ферарріс». 21:45
Трансляція на «Megogo»
 Арбітр: Джанлука Роккі
Прогноз Sport.ua — 2:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ
Футбол | 26 квітня 2024, 03:31 0
Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ

Поєдинок 26-го туру УПЛ відбудеться 27 квітня о 13:00 за Києвом у Дніпрі

Гравець збірної України потрапив у гучний расистський скандал за кордоном
Футбол | 26 квітня 2024, 16:11 19
Гравець збірної України потрапив у гучний расистський скандал за кордоном

Данила Ігнатенка звинуватили у расистських висловлюваннях

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.