Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 серпня 2019, 01:47
2213
0

Віталій КОСОВСЬКИЙ: «Пердута забив два важливі м'ячі»

Наставник «Ворскли» цілий тиждень моделював гру проти «Колоса»

| Оновлено 25 серпня 2019, 01:47
2213
0
Віталій КОСОВСЬКИЙ: «Пердута забив два важливі м'ячі»
ФК Ворскла Полтава. Віталій Косовський
Головний тренер полтавської «Ворскли» Віталій Косовський прокоментував перемогу над «Колосом» з Ковалівки (3:0) в матчі 5-го туру УПЛ:
 
«На початок матчу, звичайно ж, вплинув швидко забитий м'яч. Хлопці відчули впевненість, контролювали хід матчу. Але потрібно віддати належне і супернику. Нам дали опір, але, думаю, майстерність у визначальній стадії визначило сьогоднішній хід матчу. День Пердути? Думаю, ви маєте рацію. Звичайно, хлопець забив два м'ячі, як не відзначити? Тим більше, важливих два м'ячі.
 
Коломоєць теж забив, теж молодець. Йому не вистачає впевненості, думаю, з кожним матчем він буде грати краще і краще. Тим більше, він дуже добре працює, намагається в тренувальному процесі. Тому винагорода приходить, що в попередньому матчі, що в цьому.
 
Ми дивилися кілька матчів «Колоса», аналізували досить багато. Не один день, а кілька. Протягом усього тижневого циклу ми моделювали сьогоднішню гру. «Колос» грав удома, ми спочатку планували йому віддати ініціативу. Ми грали другим номером, але були ігрові відрізки, коли ми діяли в позиційній атаці».
 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.