Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
2719
0

Удінезе - Мілан. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

«Мілан» починає новий сезон Серії А виїздом в Удіне

Удінезе - Мілан. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
twitter.com/acmilan

У матчі першого туру Серії А сезону 2019/2020 «Мілан» на виїзді зіграє з одним з аутсайдерів чемпіонату - «Удінезе».

Нинішнього літа в «Мілані» знову сталася кадрова революція на всіх рівнях: в керівництві, в тренерському штабі і в складі команди. Новим головним тренером команди став Марко Джампаоло - тренер, який періодично добре проявляв себе в середняків і аутсайдерів, нарешті отримав шанс проявити себе у великому клубі. Хоча працювати екс-тренеру «Сампдорії» буде непросто - кадровий потенціал команди навряд чи дотягує до рівня амбіцій.

«Мілан» цього літа різко змінив стратегію комплектації складу і зробив ставку на молодих гравців. У клуб прийшли форвард «Лілля» Рафаель Леао, захисник «Фламенго» Лео Дуарте, а півзахист був посилений дуетом з «Емполі» - Ісмаель Беннасер і Раді Круніч. Звичайно, Беннасер в червні став найкращим гравцем Кубка Африки, однак сам той факт, що «Мілан» посилюється дуетом гравців з команди, яка вилетіла в Серію В, говорить багато про що. На лівий фланг був підписаний захисник «Реала» Тео Ернандес, який минулий сезон провів в оренді в «Реал Сосьєдаді».

З важливих гравців покинув «Мілан» тільки вихованець клубної академії Патрік Кутроне, який відправився в АПЛ, де буде виступати в складі «Вулверхемптона». Звичайно, багато хто з новачків «Мілана» дійсно талановиті і в майбутньому можуть вистрілити, однак в тому, що вони здатні тут і зараз вирішувати завдання потрапити в Лігу чемпіонів, є великі питання.

Часи, коли за гравців «Удінезе» боролися європейські гранди залишилися в минулому. Нинішнього літа клуб не зробив гучних продаж: не тому, що клубу вдалося утримати лідерів, а тому, що продавати за великі гроші в нинішньому складі просто-напросто не було кого. За винятком хіба що Родріго Де Пауля, яким цікавилися «Наполі» і «Інтер», але обидва гранди в результаті віддали перевагу іншим гравцям.

Найдорожчою продажою «Удінезе» цього літа став центральний півзахисник Якуб Янкто, який за 14,5 млн євро перейшов в «Сампдорію». Замінити його покликаний бразилець Волас з «Ганновера». Центр захисту посилили за допомогою ще одного бразильця, Бекао з «Байї» (Бекао більш відомий за виступами за московський ЦСКА) і досвідченим Себастьєном Де Майо з «Болоньї». У напад підписаний 21-річний Крісто з дублюючого складу «Реала».

У минулому сезоні «Удінезе» боровся за виживання, і поки що не видно, за рахунок чого команда може зробити якісний стрибок і віддалитися від зони вильоту.

Незважаючи на всі сумніви з приводу перспектив «Мілана» в новому сезоні, в матчі з «Удінезе» підопічні Джампаоло - явні фаворити. Коефіцієнт на їх перемогу - 2,12, на «Удінезе» - 3,92. Імовірність нічиї - 3,38.

Орієнтовні склади:

«Удінезе»: Муссо - Бекао, Троост-Еконг, Самір - Ларсен, Мандрагора, Яяло, Пеццелла - Пуссетто, Де Пауль – Лазанья

«Мілан»: Доннарумма - Калабрія, Романьйолі, Мусаккьо, Родрігес - Боріні, Чалханоглу, Пакета, Сусо - Кастільєхо, Пьонтек

25 серпня, неділя

«Удінезе» — «Мілан»
Удіне. Стадіон «Фріулі». 19:00
Прогноз Sport.ua — 0:0
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Оновлено список претендентів на Золотий м'яч 2024. Роналду випав з топ-20
Футбол | 23 квітня 2024, 07:25 27
Оновлено список претендентів на Золотий м'яч 2024. Роналду випав з топ-20

Головним фаворитом все також є Джуд Беллінгем, Ліонель Мессі замикає двадцятку

Клуб УПЛ, який грав з Динамо, відмовився від фінансової стимуляція Шахтаря
Футбол | 23 квітня 2024, 11:05 13
Клуб УПЛ, який грав з Динамо, відмовився від фінансової стимуляція Шахтаря

Нещодавно київський клуб розгромив «Полісся» з рахунком 3:0

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.